Jump to content

dartvidar

Members
  • Posts

    178
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dartvidar's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Poenget mitt er at tidligere når ting er blitt forbudt, så har de som har lovlig ervervet dette våpnet fått lov til å forsatt beholde det, men de kan ikke selge det. Sverige har innført våpen tillatelse som må fornyes hvert 5 år, men det gjelder ikke for de som har våpen tillatelse i fra tidligere.
  2. Normalt har ikke lover tilbake virkende kraft, men hva vil skje her? For noen år siden så kom det vell et forbud på å eie 12,7 /cal 50 rifler, men de som eide kunne beholde de men kunne ikke videre selge. Snakket med noen svensker på jobb, de snakket om at det var nye regler i Sverige og at tillatelsen på å eie våpen i Sverige var nå 5 år, og du måtte fornye etter 5 år. Men dette hadde ikke tilbake virkende kraft, så de som hadde våpen før den nye reglen kom trenger ikke å fornye hvert 5 år.
  3. Er det noen som kan åpne zip fila på siden det linkes til? Kunne noen postet navn og e-mail addresser på representanter som vi kan e-maile til som står på den liste. PC´n som jeg bruker kan ikke åpne ZIP fila så jeg kan ikke se navn og addressene. Vil gjerne gi mitt bidrag til denne saken.
  4. Kan vi ikke heller få et forbud mot politkere som ikke har annet en luft eller dritt mellom øra. Da hadde verden plutselig blitt mye bedre å leve i.
  5. Så hva skjer hvis dette trer i kraft? Vil staten kjøpe våre halvautomatiske våpen til markedspris, de kan jo ikke bare beslaglegge/stjele våre våpen uten å betale for det, og vi har ikke mulighet til å selge dem. Ingen lov har tilbake virkende kraft, så vi får håpe at vi får beholde våre våpen.
  6. Da var forslaget lagt frem, og det vil bli tatt opp med medlems landene på fredag. http://www.dn.no/nyheter/utenriks/2015/ ... n-med-vpen
  7. Er det noen som vet hvem som selger Benelli M2 og pris?
  8. Mange dumme spørsmål, men passer de nye SVI bunnene og follower i STI magasin kropper? Jeg hørte at de gammle SV magasinene passer i STI men ikke de nye SVI magasinene med logo på siden.
  9. Grams follower og fjær er safe med DAA eller SVI bunn skal gi 19+1 med tuning. Selv skal jeg prøve SVI alu follower (mindre enn grams) og holde meg til orginale SVI bunner. Problemet med 19+1 er at det ikke er like driftsikkert. så blir bare 1 stk 19+1 til startmagasin hvis det er sikkert over tid. så har jeg 18+1 på de orginale SVI magasinene mine. i tilegg har jeg noen orginale STI magaasiner med +1 bunn som gir meg 17 skd. de fungerer utrolig bra. Travis Tomasie bruker 17skd magasin av den grunn at det funker hver gang. (nå har han ikke akkurat mye fikkel med ta ett magskift ekstra) Er det 120mm eller 126mm magasin kropper du bruker?
  10. Hvis jeg kjøper STI 126mm magasin kropp, hvilken follower, fjær, og bunn, bør jeg bruke for og få 19+1? Magasinet må jo gå i boksen når den sitter på en STI 2011, så det må jo være en bunn som passer. Er det noen som hvet? Rescomp magasinene må de tunes før bruk, eller er de bra som de kommer?
  11. Er det da 120mm STI magasinene som er de største som passer i boksen på en STI 2011? Hvor mange skudd er det da plass til i magasinet? Er det noen som har Dawnson magwell som vet om den passer i boksen, hvis den er montert på en STI 2011?
  12. Hei, er det noen som vet om det er noen regler for extended mag release i IPSC standar klassen for pistol? Jeg kan ikke se noen regler om det. Er det noen som vet om Dawson Precsision STI 2011 hi-cap ICE magwell montert på en STI 2011 passer i boksen? Passer cal .40S&W 140mm Hi-cap 21+1 magasiner med DP+1 basepad i boksen når de sitter i en STI 2011, noen som har erfaring hvilke basepad man må ha på 21+1 magasiner?
  13. Jeg sitter og planlegger bygging av en jakt rifle, som skal bruker til jakt og jaktfelt. Det blir mest sannsynlig en Sauer 202 i 6.5X55 med GRS eller KKC stokk. Ved valg av kikkert bør jeg gå for 3-15X50mm eller 5-25X56mm? Hvilken forstørrelse bør jeg velge? Jeg har noen merker i kikkerten, Premier reticle eller Swarowski. I henhold til Premier reticle veier 3-15X50mm 38OZ og 5-25X56mm 39OZ. Swarovski 2.5-15X56mm veier ca 25 OZ. Et annet alternative er Nightforce NXS det ligger vell midt i mellom premier og Swarovski i vekt. Har jeg mulighet til og komme i jakt klassen med rifla over med disse kikkertene, eller blir det mere en 5kg?
  14. Du har hørt om han som jaktet elg med luft gevær, elgen gikk i bakken pga den lo seg i hjel.
×
×
  • Create New...