Jump to content

pumpehagle

Members
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pumpehagle

  1. Prøvde under elgjakta i fjor å lokke litt på elg. Ønsker å prøve dette øitt mere i høst, men ut i fra tidligere resultat så trenger jeg litt hjelp. Har noen erfaring med følgende lokke utstyr: http://www.navasport.no/product/plone/w ... ek-elglokk" target="_blank En elektronisk duppedings. http://www.jaktsport.no/jaktutstyr/lokk ... -lokk.html" target="_blank Boks som snues på, virker enkel i bruk. http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=2347" target="_blank Horn som du blåser i. Eller er det noen som har noen andre tips til utstyr eller instruksjons videoer.
  2. Har endelig etter over 10 år endelig fått tak i en 1911. Og nå kommer tierne på rad. Lykkelig. Det ble en Smith& Wesson DK. Alt kjennes perfekt ut men jeg ønsker å få satt på en forlenget sleide stopp. Hvilke type anbefales? Jeg har sett på 3 typer som Midway har. http://www.midwaynorge.com/apps/eproduc ... mID=710822" target="_blank http://www.midwaynorge.com/apps/eproduc ... mid=810967" target="_blank http://www.midwaynorge.com/apps/eproduc ... mid=678448" target="_blank Kan jeg bare sette den inn selv eller må en børsis sette den inn?
  3. Hva blir prisen på rifla her i Norge?
  4. Har selv sett etter det samme. Finner stort sett bare denne: www.midwaynorge.com/apps/eproductpage.e ... mID=231940 Si fra viss du finner andre alternativer, da jeg fortsatt er på leting.
  5. Hadde sånn på min Benelli nova, bruker hagla mest til morro skyting. Men også at jeg da slipper å dra med patronbelte. ( bruker ikke så mange patroner når jeg er på jakt)
  6. Noen som vet om denne passer på en Benelli supernova? www.midwaynorge.com/apps/eproductpage.e ... mID=457997 Eller noen som har andre forslag?
  7. Jeg haddde Meprolight Tru-Dot Sight sikter. Dette var grønn selvlysende dot med hvit ring rundt. Kjempegode sikter. I godt lys så jeg de hvite ringene, i skumring og i mørket de grønne prikkene. Kan anbefale disse. www.midwaynorge.com/apps/eproductpage.e ... mID=356636
  8. Bumper denne. Noen som har ladedata til denne kula med Hodgdon H 110?
  9. For å få en slik voere sikring/oppspenner, må hele slutstykket byttes eller kun bakerste delen? Må dette tilpasses av børsemaker eller kan den bare skrus på?
  10. Noen som har vært borti denne eller har erfaring med den? http://www.guncrafterindustries.com/american.shtml" target="_blank" target="_blank" target="_blank Selges i Norge av Capsicum http://195.18.224.241/F0216/main.aspx?p ... tno=GC1911" target="_blank
  11. Svar fra Capsicum: Hei – normalt vil dette fungere helt fint uten annen justering. Dessverre har vi ikke lyddempere til 308. Du kan evnt ta kontak med A-Tec direkte. Våre Surefire dempere kan ku selges til forsvar/politi direkte. mvh/rgds Jørn Strømme Capsicum Solutions AS Tlf: +47 52 86 86 80 Fax: +47 52 86 86 83 jorn@capsicum.no http://www.capsicum.no" target="_blank" target="_blank Blir nok å vente på nytt svar fra Pedersens Våpen
  12. Har fått følgende svar fra Pedersens Vaabenlager AS: Har sendt forespørsel til vår leverandør om alternativer og tilgjengelighet. Vi har ikke på lager – og må derfor skaffe disse. Da er det snakk om Ase-Utra – som vi har god erfaring med på slike våpen. Gir deg en oppdatering senere. Ha en fin dag. Mvh./Best regards Espen Birketvedt Sales Manager Avventer svar fra andre leverandører.
  13. Hvordan vil det være å sette en lyddemper på en AR 10? Blir det noen problemer i forhold til gass blokka? Bør det være noen justeringer på denne?
  14. Er det noen som har vært borti denne her? http://www.guncrafterindustries.com/american.shtml" target="_blank selges av Capsicum http://195.18.224.241/F0216/main.aspx?p ... tno=GC1911" target="_blank
  15. Viss du ønsker en ordentlig stikk bør du se på en KKC stokk ( KKC.no). Har klådd på en slik flere ganger og bestilt en nå nylig. Ellers har jeg en picatiny rail som montasje til kikkert og siktemidler. Da jeg har dette på flere andre våpen. www.midwaynorge.com/apps/eproductpage.e ... mID=364040
  16. Vurderer å sette på en kkc stokk på en mauser 98. Kan jeg sette den på som den er, eller bør den beddes/monteres av en børsemaker? Planen er en M98 i KKC stokk med Timey avtrekk og åpne sikter. Bruksområdet blir reserve rifle (elgjakt), regn/tåke, kortholds og praktisk manuell.
  17. pumpehagle

    R8 klubben

    Noen som har fått montert 2 fot på sin R8? Vurderer dette på min, men er usikker på monterings løsninger.
  18. Med hva? Får haglene større inntrengingsevne jo mere rev du jakter? Jeg mente med at han har jakta mye og gradvis strek holda litt lengere. (Etter også å ha testa både skuddbilde og gjennom trengning). Fra posten har han satt ut merker på maks skyte avstand. Det blir brukt 12/ 76 Heawyshot 4 og en shoce fra remington beregnet på hewyshott og lange hold.
  19. For å finne lengste forsvalige hold med hagle må du prøveskyte med DIN hagle og den ammoen du skal bruke ( ev prøv flere typer). Prøv både mot papp for å se spredning og mot kompakte mål for å se intrenging. Da finner DU DItt lengste hold. Har forøvrig en kamerat som gjenomskyter voksen rev med vinterpels på 45 meter. Og han jakter mye rev.
  20. Er på utkikk etter en vekt for veiing av elg. Har dere noen forslag? Helst noe som ikke er så alt for dyrt.
  21. Jeg har hørt at Ruger mini 14 er eneste sivile rifle som er kamret til 5.56x45. Og dermed tåler både militær og sivil ammo.
  22. En DPMS AR 10 SASS er under sterk vurdering. Denne leveres med flammedemper, en kompensator er mere ønskelig så spørsmaler er hvilken komp ( kaliber 308) har dere erfaring med? Hva vil dere anbefale?
  23. Sett inn en åpen choke og prøv forskjellige typer. Jeg prøvde 4 typer før jeg fant e nsom gikk hull i hull på 25 meter( hadde ikke lengere hold å prøve på).
  24. Noen som har prøvd denne kula her : Barnes XPB Handgun Bullets 460 S&W (451 Diameter) 275 Grain Solid Copper Hollow Point www.midwaynorge.com/apps/eproductpage.e ... mID=324956 Eller som har lade data til den?
×
×
  • Create New...