Jump to content

merkel150e

Members
  • Posts

    136
  • Joined

  • Last visited

merkel150e's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. nope! Du må sjekke med det aktuelle flyselskapet om dei flyr med våpen. (ikke alle gjør det) Når du funnet ett selskap som gjør dette er det bare å ha en dialog med dem, så får du greie på korleis dei vil ha ting og tang. Normalt er: våpenet uten vital del og ammo i separat flygodkjent våpenkoffert med lås. vital del+ammo i annen insjekket veske. Ammoen vil mangen ha i original eske. (eg pleier å ha ammoen i en skikkelig boks, der eg og har brettet sammen ett par originale esker og stappet i samme boksen) Dette blir sjelden kontrollert. MEN en vet aldri... bedre føre var.. resten ordner seg på flyplassen. men ta gjerne til litt ekstra tid for din insjekking. av og til kontrolleres ALT av og til ingenting.
  2. Da ser det ut som det er ei løsning på gang med 9,3eskene. Er det noen som har .375H&H esker?
  3. Det er helt sant. men jeg tar ingen som helst sjangser på vei TIL en safari. det har jeg lovet meg selv. å det er utruli kjipt å treffe feil tollar å ikke ha alt 100% i orden. på veien heim er det greiere, da kan ikke selve jakten bli ødelagd.
  4. Slenger ut ett spørsmål: Er det noen som har tre tomme ammoesker (20pk) som hører til 9,3X62 å unnvare. skal snart til Namibia og da må jeg ha ammoen i original esker. visst noen har/kjenner noen som har, så blir jeg tacksam for hjelp. .375 H&H esker er og av intresse.
  5. tujan er nå felt. blir rett i ovnen ja..
  6. @trombone. da må den vel vare svært porøs i veden? og dermed dårligt egnet.
  7. har aldrig håndtert ved av tuja. vet ikke kossen den lukter. men vil ikke dette gi seg når den er tørket og oljebehandlet?
  8. Halloen! Er det muligt å lage seg en riflestokk av tuja (med godt resultat) er det noen som vet om dei er harde i veden, sprekker lett, eller har andre egenskaper. Skal nemli snar felle ett monster av ein tuja. og da lurte eg litt på anvending utover ved.. Kom med inspill!
  9. okay! var det drop in passning på den? hvor handlet du?
  10. .300WM må nok vare heilt supert. uten tvil!! godt du slepper å legge penger på ny børse i det minste
  11. Heisann! har en hva 1640 9,3x62 som trenger ny stokk.. hva for stokker kan jeg se på som passer uten alt for stor modifikasjoner? small ring mauser??? stokken får gjerne ha litt sporter stil. men ikke ett krav.
  12. er det noen som vet om det går å legge inn meget krumme kulebaner.. som på .458socom i sub??
×
×
  • Create New...