Jump to content

C96

Members
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har også brukt denne Lee kula CTL 312-160 støpt av hjulvekter. Brukt i en 1917 modell Lee Enfield No3 MkII*, kikkert Weaver K3. Kula ukalibrert men med GS, rullet i Alox. Ladd med 33g N140, avstand 100m. Når sant skal sies var neste serie over hele skiva, har mildt sakt rufsete løp, pussejobb for å fjerne blyinngen ved hjemkomst. Alox er ikke tilstreggelig her, men kvier meg for å begynne med pulverlakkering.
 2. Trodde det var standard, det er ihvertfall det på min.
 3. De to "låsepinnene" entrer ikke foringene sine i den andre halvdelen av blokka, med den følge at kulene kommer ut ovale. Har disse krabbet ut av seg selv, eller er det en fabrikkasjonsfeil? Hvis ikke, hvordan får man de inn igjen så de får kontakt med foringene? Se og sammenlign med de to andre tengene øverst, der "låsepinnene" sitter i riktig dybde.
 4. Stemmer det, her er Tom i aksjon med "The toaster"
 5. C96

  30.06 to 300H&H

  Takk for tipset, kjøpt brukt fra Aaserud for leeeenge siden, og har aldri lagt merke til det.
 6. C96

  30.06 to 300H&H

  Kan underskrive på at avtrekket er det eneste negative ved dette våpenet, men har balanse som en s/s hagle. Min er også i 30-06, og det er helt greitt.
 7. Beviser bare at en ikke skal tro alt en blir fortalt, takk for oppklaring!
 8. Denne er ganske opplagt, klassisk eske. Garand klips. For Mauseren. 7,5x55 Swiss .303 Brit. Strengt tatt hurtiglader dette, var populær til banemauseren. Forsvaret stør om seg med disse nå
 9. Har endelig fått trekt ut kulene på disse, åpen blybase, ca. 7,5gr bladkrutt, skikkelig punktkrymp på hylsehalsen, avtrykk langt inn i mantelen.
 10. Med fare for å bringe tråden tilbake til utgangspunktet: Hvis du trenger en kikkert på grunn av synet, eller vil teste Mauserens presisjonpotensiale: Alternativ 1: Sett på på en kikkertbase på baksiktet, og monter en pistolkikkert på den. Da er Mauseren 100% reverserbar til originalstand. Her med en base fra S&K Scopemounts. (Se bort ifra den tåpelige tofoten, måtte bare prøves). Alternativ 2: Kjøp en allerede skjendet HV Mauser, og monter en sidemontert kikkertbase, da den kommer lavere. Her med en som ble levert fra KV til M67. Begge disse alternatvene har fordelen med at våpnet kan lades fra klips, og det er ingen problem med hevarm og sikring. Glem å ta desse med på jakt, til det finns det bedre saker.
 11. Er nok en av de heldige tenker eg, 30-06,
 12. Ja, fint om du kunne gjøre det, er nok på kanten av mitt interesseområde, men kan vere nyttig for andre.
 13. Punktum istedet for komma peker absolutt mot engelsk opphav, sjekka med magnet, kulene er umagnetiske.
×
×
 • Create New...