Jump to content

philrupp

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

philrupp's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Dette ordna seg utan problem. Takk jegerak.
  2. Er nok som de seier kanskje likegreitt med noko ana snacks, men trur eg likevel vil gjera eitt forsøk med å bruke skank. Kortdrivande bikkje, ja. Har eitt håp om å få den til kunne drive opp mot ein time, men det vil kun tiden vise. Moro blir det uansett. Er ikkje så mange av dei i Noreg, så no har eg moglegheiten til å sjå om det er nokon grunn til det.
  3. Hei. Er no i fasen med å kaupe bikkje, alpinsk dachsbracke. I samband med det har eg forsøkt å få tak i hjorteskankar som eg har tenkt å bruke i samband med trening av hunden. Har forsøkt litt rundt omkring, men har ikkje lykkast med å få tak i. Har høyrt med viltnemda og nokre hjortefarmar, men utan hell. Lura derfor på om det var nokre her på forumet som hadde nokre liggjande og kunne tenkt seg å sende nokre min veg? Ser at det er litt diskutera om bruk av skank i forhold til andre godbitar, men vil gjera eitt forsøk med skank, tenkte eg.
  4. Tvara seier du. Ulefoss? Holy Maloney, for ein bukk
  5. Sjekk at loket til batteria er skikkeleg skrudd att. Det kan også vera grunnen til at det ikkje fungerar. So var det i mitt tilfelle.
  6. Fin kniv, Sako. Kan minne litt om Brusletto sin Rognald-kniv, men din fekk ein litt ana finish ved å køyre den litt spissare i enden.
  7. Merka stor oppgang i fuglebestanden etter ein vinter med meir revejakt enn vanleg. Var heldige og alle som vart skotne var tisper. Når det gjeld predatorar i form av fuglar har me heldigvis ikkje noko stort problem. Korleis ser folk på ekorn i forhold til fuglebestanden? Meiner å ha høyrt at dei kan vera harde på fugleegg.
  8. Takk for svar. Ja, reagera også litt på frakta. Såg den var på 20% av totalkostand eller 15 dollar dersom varene vart sendt via båt. Ved bruk av fly var den heilt oppe i 40% av totalkostnaden. Kan fort verta nokre kroner det. Men, fullt mogleg det vert eitt Stealth Cam etterkvart.
  9. Er det nokre som har erfaringar med å handle via nettbutikken til Cabelas? http://www.cabelas.com Ser det er tilfelle der folk har hatt problem med å handle via diverse nettbutikkar, i blandt ana USA. Så vidt eg har forstått så er Cabelas ein seriøs og stor aktør i det amerikanske markedet når det gjeld jakt. Likefullt greitt å høyre andre sine erfaringar.
  10. Har sjølv ein Aspect 3-9x32. Denne benyttar eg på rifla mi. Har hatt den i 3-4 år, og den fungerar som bare det. Har aldri klart å funne noko informasjon angåande denne kikkerten, men har berre positive ting å seia om den. Eitt billig og greitt alternativ til salongen vil eg meine.
  11. Har selv en Thermo King Size som jeg er veldig fornøyd med. Det er god plass i den, samt at man får en del ekstra bruksområder i og med at den er såpass stor som den er. Fungerer fint til "telt" på sommeren, eller bare som "tak" over en soveplass. Det går også ann å dra med seg selskap i denne... I tillegg syns jeg det er godt med god plass i duken under postering av ymse slag. Man har gjerne mye klær på seg, og det blir da greiere å sitte i en romslig jervenduk. Syns jeg.
×
×
  • Create New...