Jump to content

geromino

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About geromino

  • Birthday 05/05/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

geromino's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. noen som har erfaring med sellier & bellot sin 196grs sp blyspiss i 8#57is (fabrikk)? blir hovedsakleg på hjort og rådyr, men og potensielt elg.
  2. hvilken tennhette skyter du med? 94`ern min virker som den er allergisk mot CCI-tennere
  3. TS-kniven/soldat 2000. praktisk talt ubrukelig
  4. velkommen! pikadø på tide at du kom deg hit innpå du og.
  5. uten tvil Nova. har hatt den en god stund, og er godt fornøyd med den. var å såg på en 870, men jeg syntest den virket litt for skranglete og hadde litt dårligere finish enn Novaen. anbefaler deg å legge i et par ekstra tusenlapper å kjøpe italieneren. det kommer du neppe til å angre på
  6. handla hagle der for en tid tilbake. bra service og de var hyggelige og imøtekommende over telefon. hagla jeg kjøpte fikk jeg lang billigere enn jeg måtte betalt hos en del andre butikker. har ingen ting å utsette på våpensøylen.
  7. kommer som vanlig til å bruke Tikka T3 i 6,5-55 til åkerjakta. mens til skogsjakt kommer jeg til å bruke min Winchester 94 i 30-30. har ikke brukt sistnevnte til rådyrjakt før, så det kan bli spennende.
  8. geromino

    Buckshot

    sender denne til toppen igjenn. ingen som vet hvor man kan skaffe buckshot her til lands?
  9. tja..korleis er vanlegvis prisen på desse? fann ikkje prisoversikt på heimesida deira...
  10. veit du kor eg får kjøpt den kula? finn den ikkje på midway...
  11. tenkte å ladde dei 165 grains kulene eg fann på midway med 22 grains VV N133. nokre formeiningar om dette? høres det ut som ei fornuftig ladning?
  12. skal ladde kun til koseskyting. støper ikkje sjøl.
  13. nesten meir effetivt å kaste småstein da!
  14. presisjon er ikkje akkurat det viktigaste sidan dette helst var tenkt som billig trenings-ammo. kula eg prøvde å linke til var forøvrig ei 165 grains Meister Hard Cast av nokko slag.
  15. da er spørsmålet som følger; er det annen teknikk eg må bruke for å ladde blykuler til min winchester m.94 i 30-30 win i staden for mantla kular? tenkte da på om det er noen forskjeller mellom å ladde kuler med mantell kontra støpe kuler, eller om det foregår på samme måte. kulene eg tenker på å ladde er forøvrig desse: http://www.midwaynorge.com/apps/eproduc ... mID=932745 takker for svar
×
×
  • Create New...