Jump to content

olenes

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

olenes's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. min mini-14 tactical ble kjøpt fra capsicum, rett før jul i fjor skal til børsemaker i morgen kveld for å få tatt av flash-hider og finne ut av gjengene og om det kreves merarbeid å få på demper. da kan jeg jo komme tilbake med info når jeg vet mer. barnaul stålhylse ammo kr 1,80 eller deromkring hos jakt og friluft arendal. sendes rimelig med schenker er ikke presise greier hver tredje er en slenger, men supert til moroskyting har en eotech men den er tatt av pga hylsene treffer akkurat på siden av eotechen under utkast, og forårsaker noen ganger jam. har nå en billig redfield 2-7x33 kikkert på. edit: etter besøk hos børsemaker er det konstatert 1/2-28 gjenger på min ruger. edit: det ble konstatert at gjengene fra fabrikk var uegnet til montering av demper. så jeg måtte gjenge løpet likevel.
  2. ja takk for den infon. det jeg leste på amerikansk forum var en som fikk opplyst fra ruger tech support at det var 9/16-24 verden går da framover lell. men nå vet eventuelle personer som måtte lure, at det er to typer gjenger ute og går.
  3. mini 14 tactical kommer med 9/16-24 2B gjenger som bare ruger bruker. så du kan ikke kjøpe en 1\2-28 tpi og smekke rett på.
  4. olenes

    Mini-14 Aimpoint CompML2

    jeg har maken, med eotech 512 :-D
  5. jeg er ganske sikker på at grunnen til at du ikke kan kamre 5+1 skud i en orginal m98 mekanisme, er at ekstraktoren er laget slik at den skal gripe tak i ekstraktorsporet i hylsebunnen med en gang den begynner å skyve patronen fram i magasinet. om du så lader magasinet med 5 skudd og så presser det øverste ned, og så legger ett i kammeret og prøver å skyve fram bolten, så blir hylsen skubbet fremfor ekstraktoren i stedet for at den låses fast. og fordi det ikke er maskinert spor for at ekstraktoren kan hoppe over ''rimmen'' når den allerede er nesten kammret får du en ''jam''. dette er da en brukerfeil. dette ble fikset på de fleste mausere produsert senere av andre fabrikanter. men jeg kan ta feil.
  6. her er en del magasinløsninger på midway http://www.midwaynorge.com/apps/ebrowse.exe/browse?categoryid=11385&categorystring=10636+***+10560+***+9143+***+11370+***
  7. har en bettinsolli hagle. men en kompis (geromino) har en likens en merket diamond, med mindre gravyrer og stasj
  8. det er forskjell på jaktskikk i norge og mange andre land, så det er jo uansett å forvente at slikt kan komme. og det er mange rundt om i norge som kanskje er mer optatt av jakt som en måte å komme bort fra kone og byliv i en uke. enn å drive forsvarlig, human jakt. jeg synes det er bra jegerpøven er blitt obligatorisk slik at en lærer nye unge jegere slik som meg, at en ikke skal gjøre det slik.
  9. Jeg er en våpen og skyteinteressert gutt på straks nitten år. har drevet med skyting siden jeg var liten, med luftgevær og siden jeg var 12 med grovere skyts. nylig begynt å fikle litt med svartkruttvåpen. driver også med hjemmelading til mine våpen. jeg kommer fra Sunndal kommune i Møre og romsdal. jeg har flere våpen: -en krag m1912 karabin, produsert i 1922 (fjøsmekka stokk, ønsker en original stokk). -et kal .22 gevær fra voere. -en Tikka M55 i .308 -en nylig kjøpt Remington 700 XCR Compact Tactical med A-Tech demper og leupold 3,5-10x40 Mk.4 TMR og Harris Bipod. Har vært innom kammeret for å finne svar på ting og tang, tenkte jeg kunne melde meg inn i det gode selskap selv da
×
×
  • Create New...