Jump to content

FarmerNilsen

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About FarmerNilsen

  • Birthday 06/28/1992

FarmerNilsen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. http://www.scribd.com/doc/2624298/sten- ... structions
  2. Ok. Har du tilfeldigvis en link til et av forumene?
  3. Jeg har finni arbeidstegninger på sten gun mkII. Ser jo greit ut.. Noen som har vært borte i disse før?
  4. Hei. Er det noen her som sitter på arbeidstegninger på et våpen? Tenker mest på en gammel stengun eller tommygun eller noe i den duren der. Har et prosjekt på gang med å lage en likhet av et gammelt krigsvåpen. Takker på forhånd for tegninger
  5. Noen her som har en arbeidstegning eller fler på en leirduekaster?
  6. Nå har jeg kjøpt meg en Benelli Nova. Jeg er veldig fornøyd hittil hvertfall! Veldig enkel å rense etter bruk. Det blei Novaen, den passa best synes jeg. Også var det en bedre finish på stålet synes jeg. Pluss, ytterste siktet er rød plastikk, blir enklere å se i mørket med lys i ryggen på revekjakta! Har skutt litt med den og synes den er god å skyte med også.
  7. Fått inn no rev på skrika?
  8. Hva bruker dere å lokke med? Jeg var akkurat i USA og kjøpte med en predatorlokk. Skal etterligne skada mus. Det er en Primos Still Mouse Squeaker: https://shop.primos.com/pc-500-23-still-mouse-squeaker.aspx Hva trur dere om den? Har lokka litt, har ikke fått inn noe rev (som jeg veit om), men har fått kontakt med et rådyr..
  9. Hvor lang garanti har Remington? Tenker mest på choker til forskjellig jakt.. Åte er ca 20 30 meter fra jakttårnet/hytta.
  10. Synes begge to er gode å holde i, har skutt med remington-hagla før og likte den, men det var noe med den benelli-hagla også. Og det sies at benelli sin konstruksjon er bedre, og at den har en del funksjoner som er gode å ha. Benellien skulle visst være god å skru på også, for rengjøring osv. ? Men åssen er det å få tak i deler til benelli sammenligna med remington? Også choker.. Vil ha en rimelig trang choke til revejakta.
  11. Nord-Trøndelag blir litt langt synes jeg.. Bor i Østfold. Han i butikken sa at han hadde gått for benellien.. Den er mere gjennomført sa han, bedre oppbygning av våpenet påstod han. Så, noen fler med innspill? Leverte søknaden hos polisen i dag, så har litt tid på å bestemme meg.
  12. Skal kjøpe pumpehagle for jakt på and, rev, bever, skjære, kråke.. Har sett meg ut disse: Benelli: http://www.xxl.no/shopping/showitem.aspx?id=69488 Remington: http://www.xxl.no/shopping/showitem.aspx?id=84799 Hvilken hagle ville dere ha gått for? -Og hvilken ammo vil dere anbefale til mikkel rev?
×
×
  • Create New...