Jump to content

Bear Claw

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About Bear Claw

  • Birthday 06/16/1970

Bear Claw's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da skal jeg hilse da vet du. Blir både jakt, fotosafari og havfiske.
  2. Vet ikke. Reisen er gjennom Safari Max.
  3. Var på Thuru Lodge i 2008. Det var min første afrikatur. Bare gode ord å si, for ikke å nevne servicen, maten osv, det var en skikkelig innertier. Skal på ny tur nå i mai, Kwazulu Natal, så tilbakereiselysten finnes det nok ingen vaksine mot...
  4. Ga bort 8 siste årganger av J%F, JHV, Jakt og Villmarksliv.
  5. Bare en liten erfaring fra meg i dag. Ringte Jaktdepotet tidligere i dag, spurte om de hadde T3 lite i cal 223 inne. Hadde den desverre ikke inne sa selgeren, og visste heller ikke noe om når de fikk inn, men at det tok veeldig lang tid. Var visst noe med leveringsissue fra Schou. Ok tenkte jeg, men har du godkjenningen i hånda, så må man jo handle, so jeg tok en tlf til Jakt&Friluft, hadde heller ikke inn, men som selger sa, har Schou den på lager, tar det ca 1 uke. Jeg ringer deg opp igjen i løpet av 1 time å gir deg beskjed sa selgeren. Han ringte han, og sa at det var ikke noe problem, har den i løpet av en uke. Skal også sies at har handlet mange våpen hos Jaktdepotet før, både lange og korte, og vært fornøyd med det. Men jeg synes man kanskje kan ta litt for lett på ting, og folk i dag betaler gjerne mer/ kjører lengre der de føler selgere/ butikker går litt lengre for å imøtekomme kundes ønske. Så jeg handlet litt lengere unna enn vanlig i dag. Ha en fortsatt hyggelig dag.
  6. Bear Claw

    Fotojakt!

    Besøk i garagen i sommer.
  7. Hæ, hva mener du Sniper-Arne. Fått meeeget grundige svar ja...
  8. Hei Finnlight 338. Fikk prøvet kun en lading i helgen, to 3 skudds serier, da de 4 siste gikk gjennom kronografen og i vollen, (var mest praktisk der og da). Brukte startlading til Sierrakula, på 43,5/ N160, col satte jeg til 77mm, for godt hold på kula, det ga gode samlinger, hhv 8mm og 18mm. Snittfart på 4 skudd gav 751 ms Kjøpte et par pakker med de på xxl, så får prøve litt flere varianter senere. Børsa er forøvrig en T3 Hunter.
  9. Takker alle debatanter, denne tråden holdt seg on topic, noe langt ut på siden, men ok. Fikk skutt og kronograferte mye den forespurte fredagen. Det ble forholdsvis bra vær, nesten ikke snø, så skyting og kronografering gikk veldig bra. + at jeg har lært veldig mye of fysikk osv i denne tråden..... Tror vel også som en tidligere i tråden nevnte at andre ting spiller mere inn, som at man blir kald, fryser, derav dårligkonsentrasjon/avtrekk osv.
  10. Joda, skiskyttere er veldig gode skyttere, ingen tvil om det. Men de prøver vel ut den beste presisjonen i de forskjellige ammoene sine under de roligste/beste forhold. Spør vel egentlig om samlingene er til å stole på under skyting i snøvær når en skal finne en godladning med god presisjon. Synes det er stor forskjell mellom 25mm og 15mm i snitt på samlingene. Kan snøværet tippe resultatet begge veier? Tenker da på at kula treffer snøkorn på veien fram.................. Mulig jeg tenker litt for mye her....
  11. Skal på banen i morgen med mye skudd, skal finne gode ladinger og kronorafere osv. Ser at det er meldt bra med snø i morgen, så da lurer jeg på om noen har erfaringer fra om det går ut over presisjonen i snøvær kontra oppholdsvær.
  12. Eller se over til naboen. Robsoft har jo en link til en oversiktlig og grei ladedatabank, som brukerne på forumet kan legge ut sine egne ladedata på, og brukes jo da som presisert på eget ansvar.
  13. Hei Sauer 6,5x55. Hvordan er den orrhanen du bruker til lokkingen stoppet ut?
  14. Har i de siste år spist endel av real sine, godt fornøyd med de. Ville prøve noe annet, kjøpte en Mountain House pasta med lasagnesaus. Den var kjempegod, og ikke minst, det var masse kjøtt i den. Det er myyyye mat i posen, så det ble en lang hvil i lyngen etterpå før vi gikk viderer.
  15. Hei. Skal på min første Sør Afrika tur snart, og den går til Thuru Lodge. Noen som har erfaringer derfra.
×
×
  • Create New...