Jump to content

Skaubjønn

Members
  • Posts

    8,570
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    62

Posts posted by Skaubjønn

  1. Tomas skrev (15 minutter siden):

    I sin tid leste jeg meg opp på lading fra USA, og med superpresise våpen så skulle friflukten ikke være på mer enn ca 1 mm. Så det blir litt rart når vi er helt i andre enden av skalaen, men det får står sin prøve.

    COL som fabrikkammo.. da blir friflukten lik fabrikkammo. Best om du finner den ammoen som børsa er regulert for, og det skulle ikke forundre meg om en Ferlach er regulert med rws. Forsøk 140 grains kule med col 74,5.  

     

    Accubond har forresten samlet bra i alle drillinger jeg har testen den kula i. Diverse 6,5 og 7mm

  2. Jeg kjøpte denne av en Kammerat til min Quad. Superfornøyd. Var redd 6x ville bli for mye. Men paralaksen ksn stille veldig nær, og det funker fint! Skyter på blink på 11 meters hold, og har skutt noen rotter på 5-6 meters hold. Ikke noe problem å stille skarpt. 

    IMG_7400.jpeg

    IMG_7402.jpeg

    • Like 1
  3. Hei, flott børse!!
    Dette med friflukt i drilling har jeg testet mange ganger. Mitt råd er: ikke tenk på det. Bruk col lik fabrikkammo. Er det 6,5x57r har jeg fabrikkammo liggende og kan måle for deg. Setter du kula i bommene får du et annet trykk enn den ble regulert med. Best presisjon om du gjør det som originalt.  

  4. finno2 skrev (4 timer siden):

    Ja men den frysingen er lettere og håndtere med brekkvåpen. 
    Noen oljer blir lim i kulde. Ekkelt hvis oppspenner eller sikring fryser. Metall brekker lett i kulde. Brukte låsolje og kroppsvarme en gang på en hagle for å få løsnet den

    Tørrpusse, og bruker olje som tåler kulde = ikke noe problem. 

    • Like 1
  5. @m67 det er sant. Lotteri. Tipper kompisen min aldri selger sin. Og skal han det er jeg først i køen. 
     

    @Elgjaegerhelt enig. Min høydere er da det kom fire überlaufere, og jeg klarte å vente til sistemann var forbi. 4 svin, 5 sekunder. De trilla som om jeg var Franz Albrect 😊. Riktignok var det et som ikke visste at det var dødt og måtte avskiltes. Men for en jaktopplevelse! Jeg har to R8, og kan skyte fort med dem. Men har ikke sjans til halvautonivå. 

    • Like 1
  6. Ja. Og unngå at fortreet bøyer seg når du strammer og presser mot løpet. Med skive kan du stramme hardt med mindre risiko for slikt. Du kan jo forsøke ulike tykkelser og se hva som fungerer? Tror ikke det er allverdens klaring, og skiva må både passe i stokken og rundt bolten , så du bør nok ta noen mål. Bruk rustfri skive. Irriterende med en rustkilde i våpenet. 

  7. Hadde ikke tenkt å svare, regnet med at denne tråden ble stoppet ganske raskt. Alle butikker har vel en misfornøyd kunde?Men når den har fått surre og gå så lenge vil jeg skrive noe: jeg har handlet på J&f i mange tiår, og er kjempefornøyd. 

    • Like 3
×
×
  • Create New...