Jump to content

KBJ

Members
  • Posts

    209
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KBJ's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done

Recent Badges

11

Reputation

  1. Har nettopp parallaksejustert en Leupold M8 4x til ca 15 meter, som jeg satte på luftbørsa. Dette var utrolig enkelt. Skulle vært gjort for mange år siden..
  2. KBJ

    Tikkaklubben

    Låskassa på 595 og 590 er 1-2mm bredere, samt at de er flate i bunn. Begynte med å ta ut i sidene, og lage stokken flat der låskassa ligger an. Tok etterpå ut til innfestingen. Rekylklakken er for høy, og må slipes ned eller fjernes. Løpskanalen må utvides litt. En må frese ut til magasin utløseren på siden, samt shimse under underbeslaget i frem kant. Anbefaler fres til Dremel. Se bilde. Jeg har beddet med epoxy, forrand og bak.
  3. KBJ

    Tikkaklubben

    Har nettopp gjennomført kloning av T3x og 595. Har lenge hatt lyst på Synt stokk på min 595, mange har hevdet at det ikke er mulig... Men med fres i Dremel, så fikk jeg det til. Ikke var det mye jobb heller.
  4. Ser ut til å være produsert i 1999. https://www.shotguns.se/html/italy.html
  5. Nei, ble en Rizzini i kaliber 20/76 7x57r. Blyforbudet fremskyndet et haglekjøp i tillegg..
  6. Bør være fullt mulig å få igjen 20000 for denne, ser ut til å være pent brukt. Synes det er en fordel at den har svingmontasje og ikke Zoli sin skinnemontasje, er jo nogenlunde pent treverk på den også. Kikkertsikte har ingen verdi, men montasjen kan en bytte ringer på, å det er et pluss.
  7. Er på i tankeboksen om å skaffe meg en ny kombi, og Merkel sin B4 ser forlokkende ut. Er det noen som noe bruker erfaring med den?
  8. Hagla kan du lett identifisere ved hjelp av denne: http://damascus-barrels.com/bp.html Belgene har vært flink på proofmarks.
  9. http://www.jaktogfriluft.no/display.aspx?menuid=14005&prodid=20339 Denne er kompakt og fin, ville valgt 2-7 i stedet for 3-9.
  10. Her er en link til spanske proofmarks håper den kan hjelpe. http://www.damascus-barrels.com/files/Damascus-Barrels_dot_com_Spanish_Proof_Marks_Date_Codes.pdf
  11. Har gjort samme blemma på ei hagle sjøl, men husker ikke helt hvordan det var. Mener det var ett eller annet med nedspent lås og forskjefte av eller på. Problemet var at to stk "pinner" ble liggende på feil side av mekanismen.
  12. Jeg har en sånn. Bra presisjon, ikke noe tull med varmespredning, og supert avtrekk. Har dog ikke fått brukt den så mye på jakt ennå, men er fornøyd. Har selv en 1,5-5x20 på toppen, men grubler litt på en Docter Sight i tillegg. Løp og Kjøp.
  13. VX-I funker fint på 22' n, har det selv på både luft og 22'n. Ville nok vurdert VX-3 til godbørsa, siste generasjon har fått et løft på optikken og er etter min mening undervurdert. Skal du handle i USA så er jo ikke budsjettet noe problem. Et alternativ kan være Redfield Revolution til salongen, optikk som VX-I.
  14. Du må ha piper til 212.
×
×
  • Create New...