Jump to content

klang

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by klang

  1. http://www.l-a.no/nyheter/Ulv-sett-i-Li ... 90665.html Ulven ble sett i dag svømmende fra lundevik mot hille,ble observert av hummerfisker på kort avstand,ulven svømte tilbake mot kåfjordnes. Er det "vanlig" at ulven svømmer rundt på sjøen?
  2. Først og fremst-bli kjent med de forskjellige rasene. Bli med på jakt med de forskjellige rasene hvis mulig. Dette er MINE erfaringer Dachs er som du sier utelukket i tøft terreng. Ja har jaktet med flere her (lindesnes),men fungerer fint på østlandet mellom kårnåkrene.. Drever: Du kommer ikke utenom. Generelt veldig mye bra mtp. fysikk,mål,jaktlyst++ Noen som husker tv reklamen om han i sportsbutikken,som står å ser på fiskestenger, og en av betjeninga viser kunden ei rigle og spør om han skal fiske eller ha fisk Hadde drever etter gode linjer,men avlivet den grunnet begynte å bli aggresiv(ble verre etter kastrering). Fikk nylig vite at 3andre i kullet også var avlivet av div. grunner,lite jaktlyst,nervøs.. Beagle: Er på min andre nå. Veldig godt fornøyd med den jeg har nå. Er etter gode jaktlinjer og det er viktig skal du ha beagle! Er mye dårlig avling mtp. jakt. Den første jeg hadde kollapset lungene på etter samjag med dunker. Den jeg har nå jager med et fantastisk mål. jager noe fort i forhold til det som er mest "effektivt". Er generelt trivlige hunder. Bassetrasene kjenner jeg lite til,vært med en rød sak. stor var den,grenseland på rådyr,jagde raskt og med sparsomlig og enstonig mål. Uansett hva du velger,bruk tid på å finne valp. Sjekk nøye! Er ikke så stor prestasjon å bli JCH på 20 starter.. Lykke til!
  3. Ser ut som det blir en tur til tynset. Er vell noe mer sikkert der.?
  4. Takk for svar! Var det jeg fryktet. Har ikke tillknyttning til stedet,er en kamerat av meg som vil opp der. Men vi må prøve å finne en annen plass å reise på tur. Noen som har tips å komme med ang. en plass med god harebestand?
  5. Lurer på å reise opp til ljørdalen å jakte hare med beagelen. Hvor sannsynlig er det å møte på ulv der? Takker for svar!
  6. Jeg har nå qr fra leupold. Blir ikke helt fortrolig med montasjen. Hvilke montasjer finnes til sauer 202? Kan like godt ha en som er fast.
  7. dette er bly! du kan jo ta dem med over grensa til sverige å skyte dem
  8. Ser på fvn.no at det antaglig er en til i området
  9. Kjøpte varipointen på jakt å friluft Den var fra 2004. Utrolig bra synsfelt i det lille røret! Leverer drillingen til vågsland i romjula.
  10. Takker for svar amatør,du er jo et vandrende leksikon Da er det jo ikke akkurat så veldig juletilbud..
  11. Kan prøve å legge ut bilde i morra. Bulken er ca 10cm fra munningen,og dessverre "krapp",ser ut som en har tatt et stort skrujern og slått på det med hammer. amatør-vet du når varipoint kom med lysjustering på midten av kikkerten. Ser jakt å friluft har en av demn eldre typen til salgs(finn.no) skal ha 9000 for den.
  12. I dag gikk jeg på trynet med drillingen og bulka ene hagleløpet,håper vågsland klarer å fikse det greit! Blir å levere heymen på nyåret for å få dette fikset+full gjennomgang og blånering. Ser for meg at dette kan koste litt og tror ikke jeg har råd til å kjøpe ny Varipoint 1,1-4x24, så håper å finne en brukt. Men det blir vell ikke lett..
  13. Da er det bare å spare til varipoint da Hvilket retikkel er å foretrekke? Hvor lav tror du det er mulig å montere kikkerten? Den jeg har nå er så høy at det er mulig å bruke de åpne siktene samtidig som kikkert er montert. Noen tips til hvor man kan få Varipoint 1,1-4x24 med skinne til en fornuftig pris?
  14. Klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg skal gjøre,men heller mer og mer mot en Zeiss Varipoint 1,1-4x24 hvis det går greit tilpasse den. kikkerten som står på er hensoldt-wetzlar-diavari-1,5-6x. ca 31cm lang. kikkerten er montert i 4-fots hake. Den bakerste haken er montert så langt bak den kan og det er ca 10.7cm mellom basene(målt senter-senter med meterstokk ) Hvilke muligheter har jeg?
  15. Takk for svar Det blir å levere inn drillingen etter jul for å få montert docter. Er det andre enn vågsland som er brukende til en slik jobb?
  16. Jeg har en gammal heym drilling fra 1956 som har en diger "ubrukelig" hensholt kikkert. Drillingen blir i hovedsak brukt til rådyrjakt med hund og kunne tenkt meg en rødpunkt kikkert. Hvordan og hvem kan ordne dette på greiest mulig måte? Ca pris? Takker for svar!
  17. klang

    Mag-na-port

    hvordan fungerer dette? Hvem lager,leverer slikt? Hvis det er noe som fungerer er det jo veldig greit hvis man har flere piper
  18. Trist lesing grevlingen. Er det drever fra stakkeland du skal ha igjenn?
  19. Jeg vil anbefale deg å være med på heia med noen som har de forskjellige rasene du lurer på Jeg hadde tidligere en beagle som fungerte greit på rådyr og hadde greit mål-uten uling ,men er flere beagler som har dette! generelt så er det også "masete" hunder. Dachs er ikke noe å vurdere om den skal brukes på sørlandet-ja jeg har jaktet med flere. Bassetene kjenner jeg ikke til. Da står vi igjenn med drever. Jeg har nå en hann på 1,5 år som begynner å jage bra.Bra mål!! Veldig grei å ha i hus,stabilt gemytt, gode nerver. Dreveren er også en jaktmaskin og noen jager vel lenge-Bedre med en jaktidiot enn en idiot Dreveren kan vell mest sammenlignes med en finne med kortere ben og bedre nerver
  20. I dag datt rådyr nmr. 2 for stakkelias trym,etter ca 30min. har ikke vært helt fornøyd de siste slippene,har fått trangere søk nå enn han hadde tidligere, men begynner å bli bedre nå. har ikke preget han så mye på hare,men han har jaget 1t tidligere i år.
  21. Er de skogsveiene asfalterte navare er en asfaltpickup. hvis du ikke trenger mer plass og bakkeklaring enn raven har-go for it! Vill fraråde deg å kjøpe vitara,xl7.Ja jeg har hatt en 05 mod med allt utstyr,innkl.skaiseter Ekstremt slapp motor-er vell en motor fra peugeot eller no.. ikke antiskrens++
  22. Jeg kan ikke svare for han,men antaglig er det hussie-hærkillas meijo etter alderen å dømme.? Og da kullbror til min hund stakkelias trym. Minste hannhunden i kullet.
  23. Fikk en returbukk på lokk,3takker-like mange tenner Første gang jeg har lokket på bukk,brukte buttolo. prøvde først med 3-4 mørke lyder med ca 10 min mellomrom,gjorde dette 4-5 ganger uten respons og hadde egentlig tenkt å gi meg. Så prøvde jeg lyse toner og da kom den i ei j..... fart. På ca 30m løfta jeg børsa og da stoppet den heldigvis opp for og lytte og snudde breisida til og en ferdigrulla oryx i 6,5 traff mitt i maskinrommet Datt ca 0500 Skal ikke skyte mer bukk i dette terrenget,skal spares til dreveren og den ordinære jakta Men det var utrolig gøy å lokke så kommer nok til å prøve i et annet terreng i løpet av uken. Noen som har noen tips når det gjelder lokking? Noe man ikke bør gjøre?
  24. Har et Schultz & Larsen løp i 9,3 som er skutt <50 skudd med +magasin. Hva kan jeg forvente å få for dette?
×
×
  • Create New...