Jump to content

klang

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

klang's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. http://www.l-a.no/nyheter/Ulv-sett-i-Li ... 90665.html Ulven ble sett i dag svømmende fra lundevik mot hille,ble observert av hummerfisker på kort avstand,ulven svømte tilbake mot kåfjordnes. Er det "vanlig" at ulven svømmer rundt på sjøen?
  2. Først og fremst-bli kjent med de forskjellige rasene. Bli med på jakt med de forskjellige rasene hvis mulig. Dette er MINE erfaringer Dachs er som du sier utelukket i tøft terreng. Ja har jaktet med flere her (lindesnes),men fungerer fint på østlandet mellom kårnåkrene.. Drever: Du kommer ikke utenom. Generelt veldig mye bra mtp. fysikk,mål,jaktlyst++ Noen som husker tv reklamen om han i sportsbutikken,som står å ser på fiskestenger, og en av betjeninga viser kunden ei rigle og spør om han skal fiske eller ha fisk Hadde drever etter gode linjer,men avlivet den grunnet begynte å bli aggresiv(ble verre etter kastrering). Fikk nylig vite at 3andre i kullet også var avlivet av div. grunner,lite jaktlyst,nervøs.. Beagle: Er på min andre nå. Veldig godt fornøyd med den jeg har nå. Er etter gode jaktlinjer og det er viktig skal du ha beagle! Er mye dårlig avling mtp. jakt. Den første jeg hadde kollapset lungene på etter samjag med dunker. Den jeg har nå jager med et fantastisk mål. jager noe fort i forhold til det som er mest "effektivt". Er generelt trivlige hunder. Bassetrasene kjenner jeg lite til,vært med en rød sak. stor var den,grenseland på rådyr,jagde raskt og med sparsomlig og enstonig mål. Uansett hva du velger,bruk tid på å finne valp. Sjekk nøye! Er ikke så stor prestasjon å bli JCH på 20 starter.. Lykke til!
  3. Ser ut som det blir en tur til tynset. Er vell noe mer sikkert der.?
  4. Takk for svar! Var det jeg fryktet. Har ikke tillknyttning til stedet,er en kamerat av meg som vil opp der. Men vi må prøve å finne en annen plass å reise på tur. Noen som har tips å komme med ang. en plass med god harebestand?
  5. Lurer på å reise opp til ljørdalen å jakte hare med beagelen. Hvor sannsynlig er det å møte på ulv der? Takker for svar!
  6. Jeg har nå qr fra leupold. Blir ikke helt fortrolig med montasjen. Hvilke montasjer finnes til sauer 202? Kan like godt ha en som er fast.
  7. dette er bly! du kan jo ta dem med over grensa til sverige å skyte dem
  8. Ser på fvn.no at det antaglig er en til i området
  9. Kjøpte varipointen på jakt å friluft Den var fra 2004. Utrolig bra synsfelt i det lille røret! Leverer drillingen til vågsland i romjula.
  10. Takker for svar amatør,du er jo et vandrende leksikon Da er det jo ikke akkurat så veldig juletilbud..
  11. Kan prøve å legge ut bilde i morra. Bulken er ca 10cm fra munningen,og dessverre "krapp",ser ut som en har tatt et stort skrujern og slått på det med hammer. amatør-vet du når varipoint kom med lysjustering på midten av kikkerten. Ser jakt å friluft har en av demn eldre typen til salgs(finn.no) skal ha 9000 for den.
  12. I dag gikk jeg på trynet med drillingen og bulka ene hagleløpet,håper vågsland klarer å fikse det greit! Blir å levere heymen på nyåret for å få dette fikset+full gjennomgang og blånering. Ser for meg at dette kan koste litt og tror ikke jeg har råd til å kjøpe ny Varipoint 1,1-4x24, så håper å finne en brukt. Men det blir vell ikke lett..
  13. Da er det bare å spare til varipoint da Hvilket retikkel er å foretrekke? Hvor lav tror du det er mulig å montere kikkerten? Den jeg har nå er så høy at det er mulig å bruke de åpne siktene samtidig som kikkert er montert. Noen tips til hvor man kan få Varipoint 1,1-4x24 med skinne til en fornuftig pris?
  14. Klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg skal gjøre,men heller mer og mer mot en Zeiss Varipoint 1,1-4x24 hvis det går greit tilpasse den. kikkerten som står på er hensoldt-wetzlar-diavari-1,5-6x. ca 31cm lang. kikkerten er montert i 4-fots hake. Den bakerste haken er montert så langt bak den kan og det er ca 10.7cm mellom basene(målt senter-senter med meterstokk ) Hvilke muligheter har jeg?
×
×
  • Create New...