Jump to content

CREEPING DEATH

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vært mye om dette forbudet ang halvautomatiske rifler. Noen som vet helt sikkert nå om Sauer 303 blir forbudt?
 2. Fikk min. Virker helt grei som førsteinntrykk. Skal stå på ei rifle jeg arvet og blir nesten bare brukt på banen...
 3. Kjøpte idag en Hawke endurance 2,5-10x50 på skitt jakt. Skal ha denne på en rifle jeg arvet og som blir reserve rifle til jakt og ellers mest brukt på skytebanen. Når prisen var satt ned fra 4699 til 1899 så kan det ikke være så ille kjøp selv om man ofte får det man betaler for innen optik. Noen som har prøvd denne kikkerten her?
 4. I min kombi som er cal 12/76 bruker jeg rio nr 2 med 50 gr ladning til rådyr. Dette er patroner som slår og dreper veldig bra i min børse. Kan nevne liten bukk som jeg skjøt i starten på hundejakta ett år. Reint sideskudd avstand 30 meter.flere hagl hadde penetrert dyret og satt i skinnet på motsatt side.
 5. Skal du ha ei rifle til elgjakt imange mange år.kjøper du deg ei sauer 202 kaliber 9,3×62. Fantastisk god rifle og ett supert elgkaliber. Skulle du få lyst å bruke rifla til mindre vilt så kan man kjøpe seg ett løp i ett mindre kaliber siden dette er ett system våpen. Rifla er ikke avskrekkende dyr på brukt markedet.ny pris er jeg usikker på da jeg har hatt min i 13-14 år nå. Den kommer til å bli med meg i elgskogen i mange mange år framover. Mvh.
 6. Heiv meg på en brecom vr 1000 superpakke jeg også. blir gøy og teste denne. har hatt en icom med kort antenne og max 3 watt i 13 år nå,så blir vel bedre nå vil jeg tro.
 7. Noen som kan si noe om rådyrbestanden i Vest Agder i år? Har selv ikke jaktet rådyr ennå i år.men har sett lite i elgjakta. I terrenget jeg disponerer er det kun skutt 1 dyr siste 3 år så det har blitt jaktet forsiktig. Vet det kan være store lokale variasjoner, men noen her som har gjort seg opp noen tanker om bestanden i vest agder i høst? Mvh C D
 8. Mulig ny ulveobservasjon fanget på viltkamera på sira i flekkefjord kommune. Hva mener kammerfolket dette er. Se mer på avisenagder.no
 9. Tviler på at det er den samme selv om de STREIFER ENDEL
 10. D kan sevfølgelig være hund helt klart det,men dyret ble sett midt i veibanen forran bilen,så man skulle tro det var fort gjort å se om det er hund/ulv man ser.strekningen er forøvrig opplyst med veilys. Vet også om noen meget store poteavtrykk på skogsbil vei i dyp snø i romjula kun en kilometer fra observasjonen ca.om dette var ulvespor vet jeg ikke men han som var i skogen lurte fælt på hva det var for slags spor.
 11. Mulig ny ulveobservasjon i kvinesdal nyttårsaften. Se mer på http://www.avisenagder.no" target="_blank
 12. Hei. Noen som har prøvd kikkertsiktene til vortex og som har noe og si om disse? Selv har jeg håndkikkert vulture 8*56 og er bra fornøyd med denne. Er kikkertsiktene like bra tro. Har ei weatherby vanguard 3006 som jeg skal ha kikkert på og har sett litt på disse vortex kikkertene.
 13. Vi så også flere kuer med tvillinger i år samt flere med en kalv også. Jeg jakter i kvinesdal.Vi så lite ungdyr i år ,men det var lite kalv i fjor og det så vi igjen i år.Kan bli bra til neste år med ungdyr ser det ut for.Vi tok en tre tagger og en kalv på mitt lag,grei avskyting,har redusert fra 4 til 2 dyr i fra i år noe som er greit da det har minket litt med elg de siste åra her.
 14. Er det vanlig at hauken piper kl 0100 om natta i larvik området i midten av oktober? Trådstarter nevner at hun hører det mens ho skriver midt på natta.mulig den kan gjøre d,men jeg har aldri hørt det på svarte høstnatta før ihvertfall.
 15. Crispi kongsvoll.en meget behagelig sko og ha på beina.på vått fjell kan den være litt glatt eneste svakheten jeg har merket meg på 2sesonger nå.
×
×
 • Create New...