Jump to content

CREEPING DEATH

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. CREEPING DEATH

    Hawke endurance 2 5-10x50

    Kjøpte idag en Hawke endurance 2,5-10x50 på skitt jakt. Skal ha denne på en rifle jeg arvet og som blir reserve rifle til jakt og ellers mest brukt på skytebanen. Når prisen var satt ned fra 4699 til 1899 så kan det ikke være så ille kjøp selv om man ofte får det man betaler for innen optik. Noen som har prøvd denne kikkerten her?
  2. CREEPING DEATH

    rådyrjakt haglnr?

    I min kombi som er cal 12/76 bruker jeg rio nr 2 med 50 gr ladning til rådyr. Dette er patroner som slår og dreper veldig bra i min børse. Kan nevne liten bukk som jeg skjøt i starten på hundejakta ett år. Reint sideskudd avstand 30 meter.flere hagl hadde penetrert dyret og satt i skinnet på motsatt side.
  3. CREEPING DEATH

    Anbefale jaktrifle elgjakt

    Skal du ha ei rifle til elgjakt imange mange år.kjøper du deg ei sauer 202 kaliber 9,3×62. Fantastisk god rifle og ett supert elgkaliber. Skulle du få lyst å bruke rifla til mindre vilt så kan man kjøpe seg ett løp i ett mindre kaliber siden dette er ett system våpen. Rifla er ikke avskrekkende dyr på brukt markedet.ny pris er jeg usikker på da jeg har hatt min i 13-14 år nå. Den kommer til å bli med meg i elgskogen i mange mange år framover. Mvh.
  4. CREEPING DEATH

    Nye Brecom jaktradioer

    Heiv meg på en brecom vr 1000 superpakke jeg også. blir gøy og teste denne. har hatt en icom med kort antenne og max 3 watt i 13 år nå,så blir vel bedre nå vil jeg tro.
  5. CREEPING DEATH

    Rådyrjakta 2013

    Noen som kan si noe om rådyrbestanden i Vest Agder i år? Har selv ikke jaktet rådyr ennå i år.men har sett lite i elgjakta. I terrenget jeg disponerer er det kun skutt 1 dyr siste 3 år så det har blitt jaktet forsiktig. Vet det kan være store lokale variasjoner, men noen her som har gjort seg opp noen tanker om bestanden i vest agder i høst? Mvh C D
  6. CREEPING DEATH

    Mulig ny ulveobservasjon i Kvinesdal

    Mulig ny ulveobservasjon fanget på viltkamera på sira i flekkefjord kommune. Hva mener kammerfolket dette er. Se mer på avisenagder.no
  7. CREEPING DEATH

    Mulig ny ulveobservasjon i Kvinesdal

    Tviler på at det er den samme selv om de STREIFER ENDEL
  8. CREEPING DEATH

    Mulig ny ulveobservasjon i Kvinesdal

    D kan sevfølgelig være hund helt klart det,men dyret ble sett midt i veibanen forran bilen,så man skulle tro det var fort gjort å se om det er hund/ulv man ser.strekningen er forøvrig opplyst med veilys. Vet også om noen meget store poteavtrykk på skogsbil vei i dyp snø i romjula kun en kilometer fra observasjonen ca.om dette var ulvespor vet jeg ikke men han som var i skogen lurte fælt på hva det var for slags spor.
  9. CREEPING DEATH

    Mulig ny ulveobservasjon i Kvinesdal

    Mulig ny ulveobservasjon i kvinesdal nyttårsaften. Se mer på http://www.avisenagder.no" target="_blank
  10. CREEPING DEATH

    vortex kikkertsikter

    Hei. Noen som har prøvd kikkertsiktene til vortex og som har noe og si om disse? Selv har jeg håndkikkert vulture 8*56 og er bra fornøyd med denne. Er kikkertsiktene like bra tro. Har ei weatherby vanguard 3006 som jeg skal ha kikkert på og har sett litt på disse vortex kikkertene.
  11. CREEPING DEATH

    Elgjakta 2012!

    Vi så også flere kuer med tvillinger i år samt flere med en kalv også. Jeg jakter i kvinesdal.Vi så lite ungdyr i år ,men det var lite kalv i fjor og det så vi igjen i år.Kan bli bra til neste år med ungdyr ser det ut for.Vi tok en tre tagger og en kalv på mitt lag,grei avskyting,har redusert fra 4 til 2 dyr i fra i år noe som er greit da det har minket litt med elg de siste åra her.
  12. CREEPING DEATH

    Hva slags dyrelyd er dette?

    Er det vanlig at hauken piper kl 0100 om natta i larvik området i midten av oktober? Trådstarter nevner at hun hører det mens ho skriver midt på natta.mulig den kan gjøre d,men jeg har aldri hørt det på svarte høstnatta før ihvertfall.
  13. CREEPING DEATH

    Jakt sko /støvel

    Crispi kongsvoll.en meget behagelig sko og ha på beina.på vått fjell kan den være litt glatt eneste svakheten jeg har merket meg på 2sesonger nå.
  14. CREEPING DEATH

    Hva slags dyrelyd er dette?

    Uten å ha hørt lyden tipper jeg på at det er grevlingen du har hørt..
  15. CREEPING DEATH

    sealskinz waterproof hunting gloves

    Jeg handlet disse hanskene i dag,starter elgjakta på lørdag.er da meldt liten kuling og småregn så d blir bra test vær da ser d ut for.prøvde avsikring,avtrekk og lading med hanskene på.virket greie disse.
×