Jump to content

Defiant

Members
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral
 1. Mus

  Ved ekstremt godt plassert skudd, så duger 4mm pinfire. Er mange tråder der inne som emnet tar en annen vending enn det opprinnelige. Men denne tar kaka.
 2. Handlet på e-bay?

  Handla Leupold PRW montasje og Uncle Mike's reimfester seinest i februar i år. Gikk helt fint det da ihvertfall. Nye regler etter det?
 3. For lang for våpenskapet . mulig å kappe løpet?

  Den stjerna kan muligens si noe om trangborringa. Det er i så fall full trangborring. http://jaktglede.no/artikler-choker-trangboring
 4. Bytte kaliber? Eller bytte rifle?

  Med ledig plass i garderoben, kjøp ny! Men samtidig kjekt å ha ledig plass hvis lysta på noe annet dukker opp. Min er full. Men stemmer på å kjøpe ny.
 5. Uff! Dette var både skremmende og overraskende. Har sjølv en CZ 452 i .22 LR, så er interessert å høre mere om årsaken til dette, når du har funnet ut av det. God bedring!
 6. Aktive hørselvern

  Jeg har lik erfaring som "8X68S". Bruker Peltor SportTac på jakt der både jaktradio og mobil er tilkobla hørselsverna. Men syns de demper for dårlig på bana, så der bruker jeg Peltor ProTac Shooter.
 7. Hvor får man kjøpt redusert amunisjon til gamle Krager

  Lapua rekrutt mater også helt uproblematisk i min far sine to Krag'er. Så tror det kan være en idé for TS å prøve det i sin.
 8. Hvor får man kjøpt redusert amunisjon til gamle Krager

  Her er det andre enn meg som må svare mer utdypende på det. Men min far har to Krag 1896 Steyr som du har, og har fortalt meg at rekrutt ammunisjon er svakt nok lada til de. Flotte rifler det, veldig stas å skyte med.
 9. Hvor får man kjøpt redusert amunisjon til gamle Krager

  http://www.landro.no/Ammunisjon/Rifleammunisjon/Lapua-223-Rem-4-5g-Scenar-69-gr.-GB541/Lapua-6-5x55-6-5g-HPBT-Scenar-Rekrutt En del skytterlag selger rekrutt ammunisjon, som kan brukes til rifla di.
 10. Kjøp av salongrifle

  Prisen på rifla som TS har fått tilbud om er jo hyggelig, hvis den er i grei stand. Dog så syns jeg at magasin i ei salongrifle er en stor fordel ved mengdetrening, og er verdt å legge noen ekstra kroner i. Bruker sjølv en CZ 452 med 10 skuddsmagasin, den kjøpte jeg brukt for kr. 1900,- med et OK japans kikkertsikte. Jeg bruker ikke demper på min. Dette fordi det uansett er mange andre på bana med smellere, som gjør bruk av hørselvern høyst nødvendig. Lykke til med skytetrening med salong, artig og lærerikt.
 11. Jaktmatch vs oryx vs naturalis

  Jeg har en Lakelander 389 i 9,3x62. Bruker Jaktmatch til trening og Naturalis til jakt, tilfeldigvis akkurat de to du spør om. Disse to fakrikkpatronene går og samler veldig likt skutt i fra benk i min rifle. Som du helt sikkert vet og som det er nevnt i ørtipørti andre tråder, så må du prøve i din egen rifle.
 12. Erfaringer med PPU-ammo?

  Som allerede nevnt, så bør du prøve ei pakke. Jeg har prøvd tre forskjellige PPU patroner. .223 Rem 55 grs FMJBT i min Mossberg MVP gikk ikke bra. .223 Rem 75 grs HPBT gikk OK i samme rifle. .308 Win 168 grs HPBT gikk veldig bra i min M98, faktisk blant det beste jeg har brukt til den. Så kjøp, skyt og sjekk.
 13. Dagens annonse på finn.no

  Denne her ligger etter min mening ca. kr. 4000,- høyere enn den burde. I tillegg så har stokken blitt skjendet på verst tenkelige måte. Ja ja, hver sin smak. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=99249872
 14. Kongsberg Lakelander - Informativ tråd

  Trodde kun det var navnet som var forskjellen??? Kongsberg mista vel rettighetene på Lakelander navnet. Men dette vet bl.a. 'Mentor' med sikkerhet, svar på.
×