Erlend Meyer

Members
 • Content count

  7,007
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Erlend Meyer

 • Birthday
 1. ★klaske★ Blir fort litt krøll når det er så mye nytt. Da ble ting langt mer spiselig. Om man i tillegg kunne utheve forfatter, trådeier og underforum (feks med farge) tror jeg det blir enda et hakk bedre. Slik det står nå må en nesten lese hele setningen for å finne informasjonen.
 2. Problemet er at det som før tok et raskt blikk nå krever at jeg nå må tråle gjennom en bråte med tekst. Siden emne og forfatter ligger om hverandre hverandre får en ikke flyt i lesingen. Så kommer det tags og "likes" med helt annet utseende som bryter opp det som kunne vært en tolererbar "struktur". Nå fant jeg en mulighet for å definere en egen strøm, det løser jo problemet med likes, nye medlemmer og annet fjas. Men der får jeg forhåndsvisning som ødelegger like mye, er det et valg jeg ikke ser?
 3. Skjønner. Synd at programvaren ikke er mer fleksibel, av de forumene jeg leser på er det den desidert minst effektive og lesevennlige versjonen jeg har vært borti. Det er ALT for mye informasjon der, og attpåtil rotete presentert.
 4. At man ikke kan gjøre alt på en gang forstår jeg, etter en så stor oppgradering har man nok med å få ting til å fungere. Dessuten trenger staben tid til å bli kjent og fortrolig med programvaren. Så jeg skjønner at slikt uansett ikke kan skje umiddelbart. Men at diskusjonen skal kunne legges død på denne måten er jeg ikke med på. Nå hadde jeg 4 timer med oppdateringer å se gjennom, jeg måtte scrolle meg gjennom 6 skjermhøyder og klikke "Last flere" en gang. For 4 timer med aktivitet. Hvordan tror du det blir blir det etter en dag eller tre? Jeg har ikke noe i mot "Liker"-knappen, men jeg trenger heller ikke å se hver eneste gang noen liker ett innlegg eller bytter profilbilde. Og hvem som har blitt medlem er enda mindre interessant, for selv om jeg skulle kjenne de fra fører det svært lite sannsynlig at jeg gjenkjenner brukernavnet de har valgt. At den nye programvaren totalt sett er en forbedring er det neppe noen tvil om, men akkurat aktivitetsstrømmen SUGER BALLE!
 5. Har samme erfaring som Poacher og TRG, innboksen er full av meldinger som var slettet.
 6. Kan ikke si at jeg er helt fornøyd med utseende på "aktivitetssstrømmen". At hvert innslag tar 2-3 linjer er etter min mening lite effektivt, og hvem som følger hva eller liker et innlegg er totalt uinteressant. Er det mulig å lage en enda mer kompakt visning?
 7. Har ikke noen erfaring med X-Esse, men jeg ville definitivt valgt en 71 foran en Walther. Beretta 71 er en særdeles undervurdert pistol, den har fin ergonomi og avtrekket kan lett tunes til perfeksjon. Eneste ulempe er tilgang på magasiner, men får du tak i en med 2 magasiner har du alt du skulle trenge.
 8. Man må ikke bruke den. Frontmonterte dempere har jo ikke dette og det går som regel greit der. Men har man først muligheten er det like lurt å benytte seg av den når man kan.
 9. Jeg har opplevd en perfekt tunet 223. 7,5" AR med JP "bøtte". Den stod stille i skuddet. Smellet var et kapittel for seg, kan vel best beskrives som å stå "inne i" en eksplosjon. Og man kunne bare glemme å puste i en serie. Men den var likevel raskere på målet enn min 10/22 Om denne er så god aner jeg ikke. Men ja, det er mulig.
 10. Testet nettopp litt ammo på 25m, selv med parallakseproblemer fikk jeg fint samlinger ned mot 5mm med god ammo (SK+, RWS, etc). Billig ammo (TopShot, CCI etc) lå på 10-15mm. Min har blitt tunet litt (bedding/frilagt pipe, kappet&gjenget + litt tuning av avtrekk), men ingen deler er skiftet.
 11. 10/22T er god rett ut av esken.
 12. Jeaant: Jeg kan være uenig i en del av valgene DSSN har gjort, men å gi de skylden for nye regler? Det blir feil, skylden ligger hos POD (samt våre folkevalgte og oss selv).
 13. Ærlig talt, nå er du direkte urimelig. DSSN er ikke et stort forbund, de kan ikke gjøre mye uten støtte fra resten. Og jevnt over er viljen til å "stå på krava" ganske laber i dette landet.
 14. At de begynner å bli desperate? Kan man egentlig klandre de? Vi VET hvem som ryker først... Terror er ikke noe nytt, Europa har sett mange varianter av dette opp gjennom tidene. ETA, IRA, RAF, det har vært mange terrorister i Europa før. Og folk flest bør bekymre seg mer for egen livsstil enn å bli drept i et angrep.
 15. Dette bør det ikke være noen tvil om. Ingen kommer noengang til å bli kompensert for tap pga endring av våpenlov. Se på halvautoer av militær karakter som ikke står på lista. De var fritt omsettbare, og kunne erverves til bl.a. praktisk. Populære modeller gikk for en stiv pris pga høy etterspørsel og liten tilgjengelighet. Nå får en bare solgt disse til samlere, all verdi er borte og mange må plombes om en skal bli kvitt de.