Jump to content

cabboy25

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. takk for d. æ slit me å finn nå som skrevet, har sedd i ladebøker og søkt på nett men med dårlig resultat
 2. skal lade 165 grains swift A-frame i 308, skal brukes i våpen som er kappa og med demper. sliter fælt å finne ladedata med det kruttet jeg har tilgjengelig som er VV N150 norma N11 og raufoss RA11 er d noen der ute som har noen fornuftige ladedata for denne kula?
 3. da fikk man d jo i allefall bekreftet hvordan d lå ann, hadde en liten mistanke om dette. derfor måtte jeg bare spørre andre om råd før man eventuelt gjorde noe som ikke var helt bra. tusen takk uansett
 4. da falt valget på vv n130, federal hetter og federal 55 gr fmjbt kuler. ser på lapua sin side at der er d ikke ladedata til 55 gr kuler. er ladedata i ladeboken men ikke akkurat til den kula men en annen med samme vekt..
 5. næmmen se der ja.. takk for 2 gode svar.. noen tips å råd er da aldri å forakte når man holder på med dette.. tusen takk for hyggelige svar på en 1 nyttårsdag hehe..
 6. hei igjen.. var ikke ladedata jeg var ute etter.. d finner jeg tak i selv når jeg finner ut åssen krutt jeg skal bruke... var hva slags krutt typer man kan bruke jeg var ute etter..... er lovå komme med kritikk d tåler jeg.. ladeboken nr 6 har jeg.. har ladet mest 6,5*55 å 308 win så lading generelt kan jeg.. ville bare få tips til hva slags krutt sorter enkelte bruker sånn at man kan lettere ta en avgjørelse.. finnes jo et hav av krutt til hvert enkelt kaliber så derfor jeg spør.. på forhånd takk for svar... mvh tom
 7. heisann. lurer på noen ting agående lading av 222 rem.. hva slags hetter skaman bruke? kuler finnes d masse av så der er d jo bare velge å vrake, skal primært brukes til trening så da faller valget på helmantel. mehva slags krutt kan man bruke til dette?
 8. hei kjære ladevenner... noen som kan hjelpe meg med ladedata eller hvor man finner ladedata til denne kula.. 9,7 grams norma helmantel..
 9. takk for svar .. har fått tak i 2 kg N150..
 10. hei hei.. noen som har 1 kg men vv n140 eller n150 som dem kan avse.. helst i narvik området..
 11. hvor mye lavere tipper du at jeg må starte?
 12. står ladedata på boksen med ra11 til en kulevektpå 12gram kan jeg bruke den ladedataen til en 11,7 grams jaktkule uten at d blir farlig?
 13. hmm ingen som vet om disse krutt typene går ann å bruke til dette?
×
×
 • Create New...