Jump to content

Stalker

Members
  • Posts

    382
  • Joined

  • Last visited

About Stalker

  • Birthday March 10

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stalker's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Mener du at man må rapportere innlegget og på den måten be en moderator om å endre det?
  2. Er det mulig å endre/oppdatere annonser i Handelskammeret? Har en rifle liggende ute der, men ønsker å tilføye informasjon osv. Får ikke opp noe sted jeg kan trykke for å endre innlegget mitt. Hva skjer når rifla er solgt feks? Kan det markeres på noe vis. Vil jo heller ikke spamme forumet med flere annonser for samme rifle. Antar at det ikke er greit heller.
  3. Kan disse sidene tolkes i retning av at de på nytt selger Kimber rifler, eller er det bare noe gammelt reste-ræl som er til overs fra gammelt av?
  4. Ja, dette er virkelig utrolig merkelig! Har aldri vært borti noe lignende i noen andre sammenhenger eller samfunnslag!
  5. Dette lurer jeg også på! Er det noen som har erfaring med Walther colten kontra GSGen?
  6. Meget bra og praktisk bag. Anbefales på det varmeste! Hehe, ikke verst. Equipnor selger forøvrig denne for kr 540,-
  7. Ville absolutt tatt en kikk også på Browning X-bolt i den prisklassen! Personlig hadde jeg ihvertfall valgt den foran Tikka T3.
  8. Synes det er bra at det gis unntak for skiskyttere. Blir som å gi brødrene Solberg unntak fra forbudet mot å kjøre vannscooter..
  9. Stalker

    Nye Mauser M12

    Ser på Normas hjemmesider at de forsøker å selge denne M12 inn som "Mausers nye flaggskip"... Jeg trodde det var budsjett utgaven
  10. Da tror jeg at hvis jeg var deg, så ville nok jeg, dvs deg, gått for en Sauer 202 Classic Synth siden det er det jeg, eller deg om du vil, har lyst på.
  11. Du vet ikke tilfeldigvis hvordan vedkommende fikk lagt inn denne bestillingen også? Har litt problemer med å få diverse forhandlere til å ville ta inn Kimber rifler...
  12. Stalker

    BRAVO

    Jfr. listen over våpenutstillere så sier det seg jo selv at her blir intet nytt. Jeg betaler ihvertfall ikke 150 kr for å kikke på en Tikka T3, en X-bolt, en A-bolt, en Remington og noen Blasere og Sauere. Samme kjedelige utvalget hvert år, både i butikkene og på messa.
  13. Når det gjelder ordentlige Ruger rifler, noen som vet hvilke butikker som kan forventes å ha en M77 Laminate Compact på lager? Altså at de ikke har 8 mnd leveringstid fra USA? F.eks. Våpen Søilen har de hele sortimentet hengende i butikken klar til klåing? Og enda bedre, finnes det noen på Østlandet som har det?
  14. Takk for gode svar! Det som nevnes med at man blir mer nøye før man skyter er interessant. Ikke sånn å forstå, jeg velger å tro godt om den norske jegers moralske standard i utgangspunktet, men kanskje er det lettere å "ta en sjans" i større eller mindre grad dersom man vet at man har kule nr 2 klar etter sekunder. Jeg har også en snål tanke om at enkeltskudd er mer "rettferdig" overfor byttet. Det kan sikkert diskuteres, antakelig er ikke rådyrbukken så veldig opptatt av æresbegrepet i jakt, men glad til om den slipper å skadeskytes. Allikevel kan jeg ikke komme over at det fremstår som litt mer edelt å jakte med et ettskuddsvåpen enn en plastikkrifle med tacticool look. Kanskje er det bare nostalgi.. Er også veldig enig i det Kammerherren nevner over her, med selektiv jakt osv. Det fremstår på en måte som noe eksklusivt å ta den ene bukken man har sett seg ut igjennom hele våren, med ett enkelt skudd fra en enkeltskuddsrifle.. Mulig dette er bare griller og havesyke, men nå er jo jakt stort sett en hobby også da...
  15. Hei, Kanskje ikke verdens mest objektive spørsmål, men har i lengre tid vært interessert i å skaffe meg en enkeltskuddsrifle av noe slag, og lurer på hvordan det egentlig "føles" å jakte med en slik? Hvordan er det å vite at du bare har 1 skudd i kammeret? Øker det presset når du har viltet i siktet, eller tenker man ikke over det? Finnes det noen etiske dilemmaer i det hele tatt? For eller imot? Dersom noen har noen tanker rundt dette er jeg mer enn interessert i å høre!
×
×
  • Create New...