Jump to content

Jaktfanatiker

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Jaktfanatiker's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Anbefaler absolutt å kjøpe ei .223 rifle, det lønner seg på mange plattformer. For det første er det veldig billig treningsammunisjon, pluss at kulebanen er svært flat. Det har i alle fall lønt seg når jeg har jakta bever, har vært mye forskjellige hold, men treffer der jeg sikter, så må vel fungere bra!
  2. Kjøpte for litt over et år siden ei ganske gammal Fabarm Gamma SPA av faren til en kamerat. Han kjøpte denne etter konfirmasjonen sin for 25-30 år sida, og det fulgte da ikke med noen choker. Jeg er en veldig ivrig andejeger, og jakter også en del sjøfugl. Min erfaring med disse fuglene er at de er latterlig hardskutte, og det er derfor selvfølgelig en nødvendighet at det må være en del hagl i kroppen på dem for å få en kjapp og human avlivning. Etter en del om og men har jeg funnet ut at det er full åpning i begge løpa mine, og det hjelper jo ikke akkurat på dette problemet. Spørsmålet mitt er derfor: Veit noen om en plass det er mulig å få tak i choker til ei så gammal hagle? Må ha eventuell redskap også, har bare hagla.
  3. Hei Har veldig lyst til å kjøpe meg noe ladeutstyr til kaliber 223 remington. Jeg har alt jeg trenger, bortsett fra et "die sett", noen her som veit om en plass hvor man får kjøpt slike billig, men som fortsatt er skikkelige? På forhånd takk
  4. Vil helst ha 6,5x55 pga tilgangen på billig treningsammunisjon skjønner du. Det er også et kaliber jeg sikkert har skutt et firesifra antall skudd med, i motsetning til 30-06 som jeg har skutt ytterst lite med, dog med et forholdsvis godt resultat. Et aldri så lite dilemma det der....
  5. Takk for svar! Vi får se hva det blir til, om jeg bygger på med grovere kalibre etterhvert. Tror nok jeg går for 6,5x55 som første løp, fordi jeg kan kjøpe treningsammunisjon veldig billig gjennom skytterlaget. Hadde jo selvsagt vært moro med 9,3x62, men skal jeg ha noe større går jeg nok for 30-06, det har jeg nemlig ladeutstyr til fra før av! Så hadde vært artig å prøvd å lade noen skikkelig heftige skudd! Men tror du at det er helt bortkasta å kjøpe 30-06 når man allerede da har 6,5x55?
  6. Hei! Er en forholdsvis ivrig jeger, og vurderer sterkt å kjøpe meg ei ny rifle. Har en Howa mod. 1500 i kaliber .223, men denne kan jeg da som dere skjønner ikke jakte elg og hjort med. For øyeblikket låner jeg derfor en Mauser M98, og har lyst til å investere i ei rifle jeg kan eie selv. Etter en del fram og tilbake har jeg kommet fram til at jeg har lyst til å kjøpe en Sauer 202 Classic Synth, er det noen her som har noen tips? På forhånd takk.
×
×
  • Create New...