BadaBing! Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Hei Personlig synes jeg at kun pinnekjøttkraften/fettet blir litt for voldsomt, så her er en litt lettere variant: Del en stor løk i to og kok i vann (0,5 - 1,0l) i ca 10 min Rist/rør ut noen spiseskjeer mel i kaldt vann og spe ut med melblanding til passe tykk konsistens Hell oppi en kopp eller to med pinnekjøttkraften Kok videre i ca 10 min Ha i en skvett fløte Salt og pepper Klar til å nytes.... Jeg liker å bade poteter, kolrabistappe og kjøtt med denne deilige lyse sausen mhhhh pinnekjøtt blir aldri det samme igjen etter dette. Lykke til for den som våger God jul! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zup Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Har en annen variant jeg plukket opp ett sted. Tror den kalles noe slikt som "Istadtindsaus" og er noe jeg lager utenom vår familietradisjon. Edit: Flere navn surrer i hodet på denne sausen, "Utasunds saus"? Sausen lages av: Pinnekjøttfett og kaft Rømme Sirup Blander dette litt etter eget hode og den ekstra susen av rømme gjør det enda bedre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.