Jump to content

Justering av sikte på Sig P210-4 - Oslo


Øystein

Recommended Posts

Hei,

 

noen som kan foreslå en god børsemaker i Oslo som kan justere siktet på min Sig Neuhausen P210-4? Fikk pistolen forrige helg, og testet den på banen i går, og fant ut at treffpunktet ligger nesten halve skiva under hvor jeg sikter (på 25m m/ fabrikkammo).

 

Siden -4 har fixed sights så er det ikke bare å skru, men det må slipes. Ringte Landrø og spurte, men de har ikke skytebane så da må jeg vite nøyaktig hvor mye.

 

Noen som har en god anbefaling på børsemaker i Oslo?

 

Mvh

Øystein

Link to comment
Share on other sites

Vel hvis du er sikker på at det er den ammoen du skal bruke videre, så er det bare å ta av høyden på forsiktet, men om du skal drive en del eksprimentering for å finne rett ladning, hadde jeg ventet til rett ladning og treffpunkt med den er funnet. Det er ikke store problemet å ta av høyde på sikte selv. Grov regn ut fra sikte linje i forhold til hvor mange ganger den går fram til skiva og finn hvor mye en endring på eks. en mm i siktehøyde utgjør. Spenn opp sleiden og ta forsiktig av. Ikke gå helt ned, siste fin justeringen har jeg selv tatt på banen og er nok derfor Landerø nevner punktet med at de mangler bane. Imidlertid er det ganske vanlig at man ikke treffer helt likt og en nøyaktig måling av hvor langt fra siktepunktet, ditt gruppe senter sitter, burde holde for at en børsemaker kan justere høyden på forsiktet, slik at det passer for deg.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...