Jump to content

Øystein

Members
 • Content Count

  1,085
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

113 Excellent

About Øystein

 • Birthday 08/05/1971

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror det er viktig å benytte riktig begreper. OSS har *ikke* fått nye eiere som vi vet om. **BYGNINGEN** som de leier i har fått nye eier(e).
 2. Dette er kun i øyemed for de som avholder "jegerprøvecamper", dvs en ukes med fulltidsundervisning på dagtider. Det er for å hindre at de lager veldig lange økter (som vanlig så kommer slike spesifiseringer fordi noen har gjort akkurat det), på kanskje 10-12 timer.
 3. Er vel mer at jaktutstyr ikke selger så mye i midten av januar - og de har solgt ut en del på nyttårssalg og ikke bruker tid/penger på det i fysisk butikk før til sommeren igjen i oppkjøringa til høstjakten.
 4. Eneste grunnen til at NRA gjør dette er et desperat forsøk på å unngå etterforskingen til statsadvokater i New York for svindel med medlemsmidler, ulovlig bruk av donasjoner til veldedige organisjoner og annet. Men nå må denne forespørsele også godkjennes av rettsvesenet i New York, hvor statsadvokatene kan komme med innsigelser, siden NRA sier rett ut at det er kun for å unnslippe rettsakene at de gjør det.
 5. Øystein

  DNT sliter

  Jeg melder meg normalt inn rett før jeg skal på en tur og skal benytte en hytte - men tar å melder meg inn for 2021 for å støtte dem uansett. Takk for at du sa fra!
 6. Den store forskjeller er hvor forbudet ligger. Det har aldri ligget i Loven - det er en veldig viktig forandring teknisk sett. For oss har det lite å si, men det behøver vi ikke løpe rundt og skrike høyt om. La dem stå og fremstå som de har gjort noe revolusjonerene mens det som egentlig har skjedd er en ganske kraftig liberalisering av halvautomatiske våpen (forbud mot alle halvautomatiske pistoler og hagler ble fjernet). Skjønner ikke hvorfor folk henger seg opp i at de egentlig ikke gjorde noe, er jo win-win for oss.
 7. Og det er jo også innført i Våpenloven. Forbud mot halvautomatisk rifler. Så her har Erna 100% rett. Selv om de allerede var forbud i Våpenforskriften, så er nå forbudet mot halvautomatiske rifler lagt i Loven (mens blanko-forbudet mot halvautomatiske hagler og pistoler er fjernet) hvor det hører hjemme.
 8. Denne blir så idiotisk som det går ann å bli. Vist fanden skal du måtte dokumentere det hvis du påstår at de gjør feil - ellers er du bare en sutrende drittunge. "Whaaa! Jeg fikk ikke viljen min så de må gjøre feil! Whaaaa!". Istedet for "I henhold til § X.Y Ze ledd så står det at dere skal ta ØÆÅ med i betraktning, det har dere ikke gjort. " som er riktig metod. Igjen så har dette med den totale fordummingen av samfunnet som har skjedd siste 20 år. idiotmeninger har fått stå (man skal jo ikke såre idioter ved å påpeke at de er vel, idioter) ubesvart og folk leser det som det var Den E
 9. Det der er en slik ullen "feel-good" utopisk mening at den bare blir dum. Byråkratiets jobb er å forvalte lover og regler og vel, byråkratiet. Deres jobb er ikke å "tjene folket". Deres jobb er å administrere. "Folket" har 5 millioner forskjellige meninger - å si "tjen folket" blir bare dumt. Du og jeg vil ha totalt forskjellige meninger om hva det er. Det som skaper forakter er den økende idiotien i samfunnet blant den gemene røkla. Mengen ignoranse øker for hver dag som går, og folk gjør seg opp meninger basert på antagelser, mistro og direkte falske fakta.
 10. Det der kan du gjerne få lov til å dokumentere med faktiske fakta i forhold til Norge. Og Norge har ikke en tradisjon for folkeavstemninger.
 11. Ingen, fordi dette er mer for internt i politiet så de har det hele dokuementet oppdatert.
 12. Nå har vi da visse rettsprinsipp her i landet om at skyld må bevises i en rettsal og slike ubehagelige tiltak som hindrer å gjennomføre slike fantastisk effektive tiltak på en god måte (arrestere alle "kriminelle gjenger").
 13. Nei alle halvautomatiske våpen er forbudt. Det er unntak fra forbudet for noen basert på kriterier. I den nye loven er kun halvautomatiske rifler forbudt. Selv om en del våpen med "feil kombinasjon" av egenskaper kan bli forbudt med den referansen.
 14. https://www.regjeringen.no/no/tema/klima-og-miljo/naturmangfold/innsiktsartikler-naturmangfold/vatmark/id2339659/
 15. Målrettet, de tok kun 9mm ammunisjonen og lot alt annet ligge.
×
×
 • Create New...