Jump to content

Øystein

Members
 • Posts

  1,115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Øystein last won the day on May 7

Øystein had the most liked content!

About Øystein

 • Birthday 08/05/1971

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Øystein's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • 10 years in Rare
 • First Post

Recent Badges

148

Reputation

 1. Øystein

  DNT sliter

  Har da bidratt med mitt til DNT i sommer: Besøkt Hardangervidda og Rondane og overnattet på: Raudhelleren Sandhaug Øvre Dårølseter Rondevassbu (og en privat seter ved Bjørnhollia) Fantastisk vær og mange mil
 2. Nå er den hovedsiktede en nasse, og velkjent for å benekte eksistensen av våpenloven med sine annonser på finn og andre steder. Så jeg tror nok de har mye fint på personen.
 3. Det er jo heller ikke nummer på magasiner. Det du har er en tillatelse til å kjøpe ***NYE***. Skulle vært som om du hadde et serienummer på hvert skudd du kjøper.
 4. Nettopp! De bryter i dag kun 2 lover, ikke 3. Det vil jo gjøre en stor forskjell!
 5. Machete er ikke forbudt fra 1 juni i år, det er fra 1 juni 2022.
 6. Definisjonen av "eit stridsvåpen" er 100% relevant. Hvor står den definisjonen? Hvem er anvarlig for å definere den? Hvor er definisjonen kvalitetssikret?
 7. hva er så definisjonen til "eit stridsvåpen"? En Munnlader-muskett var jo et stridsvåpen, det samme er jo en tom rifle (du kan lett drepe noen med å denge dem til døde med kolben).
 8. Problemet er jo at Høyesterett satte veldig sterke føringer på at det skal kun være ikkeuniformert mannskap som skal gjennomføre en hjemmekontroll av våpeneiere - det var vel et av premissene i dommen mot NV-lederen som stadfestet at det ikke var et brudd på grunnlovens forbud mot husransakelse.
 9. Nasjonalt IDkort er gull verdt - slippe å ta med seg pass på reiser til f.eks Norden/EU. Skaffet meg det så fort det kom.
 10. Er det noen Statsministere siden Gro som har hatt faktisk yrkeserfaring? Stoltenberg hadde en papirjobb han alltid hadde permisjon fra for å drive politikk. Jagland hadde kun politikk. Bondevik var politiker på heltid.
 11. https://www.regjeringen.no/contentassets/8142d380bbf44500a31ae25c997fac1b/vapenforskriften.pdf
 12. Den ny våpenforskriften: https://www.regjeringen.no/contentassets/8142d380bbf44500a31ae25c997fac1b/vapenforskriften.pdf
 13. Nå er den nye forskriften her: https://www.regjeringen.no/contentassets/8142d380bbf44500a31ae25c997fac1b/vapenforskriften.pdf
 14. Det er i tillegg ikke lov til å skade andre personer, hverken med eller uten machete. Men dette er jo markeringspolitikk på sitt værste. Et forbud som ikke gjør noe, men nå sitter det et dusin politikere og runker på kontorene sine "Se hva vi har gjort! Vi har tatt ansvar! Handlet!"
×
×
 • Create New...