DvaskSlask Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Jeg tenkte jeg skulle lage en konkret tråd om å tilberede laksand. Leser at mange skyr den som pesten, mens andre sier den er god. Noen snakker om melk og eddik blanding. Får 3 ender av en kompis som ikke vil ha dem, og tenkte jeg skulle forsøke å lage et måltid ut av det. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presten Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 3 timer i melk, så kan du lage viltgryte. Null transmak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealtre Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Har forsøkt 2 tilberedningmåter selv, å helsteke den etter fjerning av fett eller å skjære ut kjøttstykkene og lage viltgryte slik som foreslås over. fraråder deg sterkt å heksteke fiskeender, det var på kanten uspiselig grunnet transmak. Viltgryte av laksand derimot smakte fortreffelig, så denne måten er å anbefale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erlend Meyer Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Bare erfaring med ærfugl, men det burde være dekkende. Trikset ser ut til å være å flå de mens de er varme og få av alt fett. Har hatt både gryte, stekt og grillet ærfugl uten tegn til transmak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.