Jump to content

Presten

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Det var det med glassfiber da. Opp og ned ut og inn, for jakt så foretrekker jeg en i plast, selv om det veier en 5kg mer.
 2. Kan bli surt ja, men mer klær, surre ansiktet med buff evt en neopren hette. Kjøpte meg en slik vest for å kunne legge børsa opp uten problem. Vesten sitter litt lavere enn andre padlevester. Kikkerten har jeg inni vesten. Lommene på vesten er også romslige. Mobil i den ene og 25 skudd i den andre. Kniven er festet i en av hempene som er på brystet. Meget kjekt og lett tiklgjengelig. http://tequila.no/Padleutstyr-Kajakkuts ... 0000025159 Sitter og kikker på denne nå, lurer på om ikke det blir en tur til WS til uka. http://www.westsystem.no/p/17068/riot-edge-145
 3. Det var godt oppsummert. Tanken på å kunne "sykle" høres mer fristende ut, men jeg skjnner poenget med bølger og sit-on-top. Så, hvilken typer egner seg best på litt bølger og samtidig stabilitet. Rekreasjonskajakk eller havkajakk? Fart har ikke så mye å si for meg så lenge den tåler 5-8m/s og er noe lunde stabil. Oktober-Desember har ikke mange lørdager/søndager med 0 vind.
 4. Leker med tanken om å kjøpe ny kajakk for sjøfugljakt. I dag bruker jeg en uten ror, ikke noe særlig med å manøvrere rundt skjær og holmer med. Dette er noe jeg har i tankene. http://www.westsystem.no/p/13084/native ... -13-propel Er det noen som har prøvd en sit on top kajakk evt andre med pedaler?
 5. 3 timer i melk, så kan du lage viltgryte. Null transmak
 6. Presten

  Andeart

  Har ingen bilde, desverre. Skøyt en på fredag fra kajakk, så ut som en stokkand i lufta og helt lik i størrelse. Kun farge som skilte. Store dønninger på hjemturen og full fokus på å holde kajakken rett i forhold til bølgene og fuglen ramlet ut av nettet på baugen. Oppdaget ikke dette før jeg kom i land. (Kom meg ikke til bilen, måtte gå av på nærmeste strand og ringe taxi, for mye sjø for andregangs padler)
 7. Presten

  Andeart

  Noen som kan hjelpe med å identifisere en art? Lysegrå and med blått/lilla hode. Finner ikke den noen steder på nett.
 8. Takk for tips, lengste kassa koster over 1000 kroner og det blir for mye for et lite prosjekt Tror det blir hobbyplank og trelim
 9. Skal ikke være skråsikker, men tror de er 72 som er standard de fleste har.
 10. Er på utkikk etter en plastboks som er minst 82cm da jeg skal hydrodippe min halvauto. Noen som vet hvor man får tak i noe slikt evt andre løsninger? Så forresten innlegg der noen som ville prøve, men ikke ønsket å kjøpe et helt kit til 1500,-. Jeg Bestilte 3x film til 60kr stykket på ebay, og 5 spraybokser med 2xklarlakk, 1xaktivator og 2x grunning til 550,- hos en forhandler i UK. Dere som har gjort det, legg ut noen bilder av resultatene
 11. Prøvd å finne kart hos fylkesmannen med oversikt over grenser, men http://kart.naturbase.no er fin å bruke. Stort sett hele fjorden er free to go.
 12. Hei, Er det noen som har erfaring med sjøfugl i Drammensfjorden? Ser at det er en del fugl, er det noen som driver med det her? Tenkte å bruke kajakk, siden fuglen er nærme land er det litt vanskelig med skudd mot land. I tillegg er det en del bebygd langs vannet på begge sider av fjorden helt ut til Svelvik. Blir det mye reaksjoner om jeg løsner skudd 50m fra land rettet vekk fra hus selvfølgelig. Har jaktet tidligere i sjæregården i Telemark uten noe problemer. Noen tips/tanker rundt dette?
×
×
 • Create New...