Mauser68 Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Lurer litt på matvanene til folk i jula, så her er mine middager i jula : Julafta - pinnekjøtt, kålerabi stappe og poteter - riskrem med rød saus til dessert. 1. juledag - Fasan, med god fløtesaus, brokkoli, rosenkål og poteter, karamellpudding til sessert. 2. juledag - rester av fasan og pinnekjøtt - is til dessert. 3. juledag - Betasuppe, is og kaker til dessert. 4. juledag - Heimelaga svinesnitzel med ost, poteter og bernaise saus. 5. juledag - Lutefisk, ertestuing, bacon og poteter til far og eldste jenta, stekt laksefilet, poteter og bernaises saus til mor og 2 unger, is til dessert. 6. juledag - Bogsteik av årets hjortekalv, viltsaus, rosenkål, brokkoli, og poteter. Nyttårsaftan - Kalkun på 6.4 kg, bacon/sopp stuffing, fløtesjy saus, brokkoli, blomkål og poteter, karamellpudding til dessert. Huff, 1 kg ekstra og et halvt beltehakk vidare. Men som uttrykket frå jæren sa : mette mann, slår ikkje kånå.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Ingen som har spist snaddermat i jula ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Litlejulafta: Hummer og kamskjell Julafta: Pinnekjøtt 1.juledag: Hjortesteik 2.Juledag: Svineribbe 3.Juledag: Lutefisk Nyttårsaften: Skalldyraften. 1. Nyttårsdag : Pinnekjøtt. Fikk et fantastisk ØL jeg desverre ikke har tenkt på å kjøpe før. Den nøgne ø. Fantastisk heimabrygg. Så var det et som heite julenatt og nissemor. veldig likhet med Guinness Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.