Jump to content

Diana Jakt og fiskereiser konkurs


donner

Recommended Posts

Forstår ikke hvordan dette kan skje med en så stødig og proff bedrift (inntil fornylig). Størst i Europa. Men mye vil ha mer og det var vel det å børsnotere seg på First North som toppet dette og innen denne bransjen / sammenhengen var det vel å dra det for langt av eierne. Det har vært uroligheter siden da. Får håpe det ordner seg for dere som har bestilt reiser, gjennom fondet som donner skriver, og får refundert deres rettsmessige. Diana var ellers besatt av en stor og god kompetanse gjennom dyktige medarbeidere. Føler med dem i denne stunden.......

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Nå kan kundene være glade Diana var medlem av Reisegrantifondet, Håper dette er en vekker til alle de andre som driver med turarrangement å være medlemer i RGF.

Det er faktisk lovbestemt gjennom pakketurloven at de som driver med slike turer skal være medlem av RGF.

 

Her er linken:

http://www.lovdata.no/all/hl-19950825-057.html

Link to comment
Share on other sites

Hva som gikk galt med Diana, kan man kun gjette på. I denne bransjen er det to avgjørende ting som skal holdes i hevd for å drive en sunn forretning.

 

1. Valget av partnere er helt avgjørende. Den tillit som da bygges opp i sammen gjennom felles målsetninger og en seriøs håndtering av jegerne, er fundamentale milepæler. Det gir tilfredse kunder, og minimerer de utgifter man kan få på klagesager og erstatningsreiser.

 

2. Den andre er at man skal sørge for å aldri forvalte kundenes penger, som om de var forretningens egen driftskapital. Så snart man mottar et depositum for en reise er det alltid en partner i den andre enden, som faktisk kan gjøre krav på sitt depositum. Denne flyten skal og må man naturligvis alltid opprettholde. Sørger man for å adskille forskuddsbetalinger fra tjente penger, og i øvrighet styrets omkostninger, burde en konkurs være umulig i denne bransjen.

 

 

Jeg står gjerne til rådighet med veiledning til de som ønsker det og er i tvil om sine rettigheter i forbindelse med en kjøpt reise, som nå er blitt annulert. Er selvfølgelig også behjelpelig med ombookninger for jegere/ jegergrupper som nå har havnet i dette uføret.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...