Jump to content

Lyman Borecam


vavlo

Recommended Posts

  • 2 months later...

Har kjøpt og prøvd et par slike billige usb-endoskop. Til dette formål funker de rett og slett ikke på noe fornuftig vis. Fokuseringsavstand ser ut til å bli for lang. Om slike hadde fungert tilfredsstillende hadde nok ikke Lyman fått solgt mange 299$ bore cams. Spørmålet blir da om en skal bruke en hundrings eller tre på noe som ikke funker, eller tre tusen på noe som gjør det. Beit I sureplet og langet over 3 lapper til JD.

 

Kortversjonen er at dette funker. Bildet er detaljert nok til å se det som kan være av interesse. Erosjon, slitasje, kroning, maskineringsmerker, mantelbelegg og karbonavsetninger kan studeres og vurderes.

Monitor og betjeningsknapper gir et billig plastpreg, men de virker. En noe jevnere belysning kunne gitt mindre reflekser, men det virker greit nok. Oppløsningen er som nevnt god nok til formålet. Proben kunne vært lengre, men det er ikke noe problem så lenge en kan komme til fra både kammer og munningsende.

 

Fornøyd med produktet? Ja. Value for money? Tja, men det er vel ikke stort å gjøre med så lenge Lyman er alene på markedet med et slikt produkt, og derfor vet å ta seg betalt deretter.

 

(Har tidligere lagt ut noen bilder tatt med borecammen, men de forsvant dessverre I tilbakestillingen av databasen)

Link to comment
Share on other sites

Kjøpte også noe billig usb-endoskop fra dx eller aliexpress (husker ikke helt). Billig rammel, var helt ubrukelig for å se i løpet. Var med forskjellige tupper, en med slik sidespeil. Bare skjit.

Skal du først ha et slikt for å se på løpet, så anbefaler jeg noe som ligger litt høyere i prisklasse, og som er laget for formålet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...