Glensen Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Har en fasan liggende, og lurer fælt på hva jeg skal gjøre med den. Har fått inntrykk fra diverse restauranter at fasan er gourmetmat, men har aldri hatt lyst til å prøve dette. Men nå som den er selvskutt, har jeg kjempelyst på den. Trenger tips til tilberedning. Alt mottas med takk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malle Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Har en fasan liggende, og lurer fælt på hva jeg skal gjøre med den.Har fått inntrykk fra diverse restauranter at fasan er gourmetmat, men har aldri hatt lyst til å prøve dette. Men nå som den er selvskutt, har jeg kjempelyst på den. Trenger tips til tilberedning. Alt mottas med takk. Søk deg frem til noen gode tilbredningstips på nettet! Tipper du finner rikelig med tips på danske jaktforum og sider. Skulle tro at du kan tilbrede den som andre skogshøns. God middag (jeg skal tenke på deg når jeg setter tennene i en selvfanget Grandis til middag )! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.