Reinhard Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Sikkert mange som har forsøkt det før, men jeg har ikke prøvd tidligere, og dette ble jo helt supert. Endelig en fornuftig måte å tilberede de delene som gjerne blir liggende litt. (her i huset) Nakkestykke, sider, og slikt ble klargjort i en fei og lagt i gryta etter vanlig fårikålprosedyre. Et par dl olivenolje tilsatt siden kjøttet var magert, men ellers stort sett som en vanlig fårikåloppskrift. Nam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makkieboy Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Mmmmmmmmmm, velkommen etter, men nydelig er det. Hele bygda gleder seg når min bedre halvdel lager rådyr i kål Bare husk en god løksaus til. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.