Jump to content

PPC godkjenningskurs hos Oppegård SL 5 - 8 mars


ojoh

Recommended Posts

Oppegård SL planlegger nytt PPC godkjenningskurs i mars 2014.

Vi legger opp til følgende kursplan:

Teorikveld onsdag 5 mars fra kl 18 - 21 (ingen våpen)

Praktisk PPC skyting torsdag 6 mars kl 18 - 21 (våpen og 200 skudd)

Godkjenningsmatch lørdag 8 mars kl 12 - 16 (våpen og min 200 skudd)

 

Kursavgift er 400kr som dekker start i lørdagens match.

 

PPC skyting krever noe bevegelighet hos skytterne, og det er en forutsetning at skytterne er i stand til å bevege seg ned i liggende og opp i stående med våpen i hendene i henhold til sikker våpen håndtering.

 

Skytterne må disponere våpen i cal 38 / 9mm (revolver / pistol) med 4 hurtigladere / 4 magasiner. OSL har noen hurtigladere til utlån. PPC regelverket kan lastes ned fra hjemmesidene til Oppegård SL : www.oppegaardsl.no

 

Lørdagens kvalifiseringsmatch den 8. mars er en åpen NSF approbert PPC 1500 match hvor kursdeltegerne får fortrinn, men er åpen for andre godkjente PPC skyttere. Det er et krav fra WA at kvalifiseringsmatch er åpent stevne for tildeling av WA godkjenning og WAID (identifikasjonsnummer). Det blir anledning til trening / oppvarming fra kl 10 på lørdag.

Påmelding: oivindj(krøllalfa)no.ibm.com

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Minner om PPC godkjenningskurs på Kurud / Oppegård - vi har kun 4 påmeldte pr dato og trenger 2 -3 stykker til for at vi drar igang kurset. Jeg har fått flere som har vist interesse, men jeg må ha påmeldinger som vi kan forholde oss til. Hvis dere tar kurset nå så kan dere skyte i siste runde av OSL Open vintercupen, og så drar svenskene i gang sin landsomfattende PPC Cup som virkelig er å anbefale... så kommer vi med EM PPC 1500 på Kurud i august - da kommer eliten fra Tyskland, Sverige og ... å få se disse gutta i aksjon og i tillegg få matche seg mot dem er vel ikke helt ueffent... Årets vinter er helt ideel for uteaktivitet og PPC standplassen vår er under tak ..

 

Øivind

Oppegård SL

Link to comment
Share on other sites

Nei, dette er ikke kursene som arrangeres av DSSN i forbindelse med godkjenning av skyttere til DSS. PPC 1500 er underlagt NSF og du må være tilsluttet et NSF skytterlag for å bli registrert PPC1500 skytter med WA ID og kan konkurrere i approberte PPC1500 stevner. Per dato gir ikke PPC skyting adgang til å søke erverv av spesielt egnede våpen for de 8 forskjellige grener som skytes i Norge, men det er mange muligheter med de våpen som er vanlig å finne i feltløypa eller innen DSS.

Link to comment
Share on other sites

Vi har for få påmeldte til PPC godkjenningskurset neste uke og har i dag besluttet å avlyse kurset som var planlagt 5, 6 og 8 mars. Vi setter opp et nytt kurs etter påske og håper at flere har mulighet / lyst å være med - vi hører gjerne fra dere, så noterer jeg de som er interessert.

 

Øivind

Oppegård SL

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...