Jump to content

Borre hull i sluttstykke


.44magnum

Recommended Posts

Glock sin sleide/sluttstykke er Teniferherdet. Den er knallhard i overflaten, og rustfri så lenge overflaten er intakt (Blir faktisk benyttet av dykkere som haiforsvar.). Du trenger en fres med mye moment, lav hastighet og mye kjøle-/smørevæske, samt en tungsten/caribide-fresetapp med egnet dimensjon. Sannsynligvis mye billigere å høre med en børsemaker.

 

Øivind

Link to comment
Share on other sites

OK, har da prøvd med cobolt uten hell, skal borre 4 m4 hull for og montere et docter sikte bakerst på slutt stykke, vet det finnes braketter man kan feste på under men har aldri likt den patenten, takker for svar Carbide bor er det karbonborr med titan legering?

Link to comment
Share on other sites

Å få til et høl i hardt materiale kan la seg gjøre, "Sandvik Coromant" har et sett med spesialborer som er beregnet til å bore i herdede materialer (gjengetapper, kulelagerkuler, etc. Best.nr. "HC 23456 36010 56316" ).

Men, å gjenge i hardt materiale? Tror jeg du bare kan glemme med vanlig gjengetapp...

Hvis du derimot forsenker ned et lite stykke under herdesjiktet (hvis det er det jeg forstår er tilfelle her) med et verktøy som er litt større enn gjengedimensjonen, skulle det nok la seg gjøre.

Hvis man absolutt må gjenge i herdet materiale, må man nok ty til gjengefresing i ei CNC-maskin (som har mulighet til å spiralinterpolere). Har gjort det et par ganger, men da på litt større dimensjoner...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...