jaujau Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Jeg vet dette har blitt tatt opp før, men er det noen som har noen nye tips til ribbing av gås? Det er jo så mye dun så jeg skjønner ikke hvordan folk gjør det? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FN G1 Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Før man åpner fuglen dypper du den i varmt vann ca 70 grader, der du har løst opp en blokk parafinvoks, dypp noen ganger sånn at voksen fester seg i fjær og dun. Så skreller du bakfra og forover. Når ferdig dypp en gang eller 2 i tilsvarende vann uten voks. Om du har tatt ut innvollene, så er det like greit å flå. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yhaug Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Ikke flå den, fettet under skinnet vil du ta vare på ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th.Kitten Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Skyt ungfugl og ribb mens liket er varmt Seriøst, er selvsagt vanskelig å skille ung fra gammel mens fuglen er i flukt, men å ribbe mens gåsa fortsatt er varm er ihvertfall lettere enn ei stiv ei. Ellers har FN G1 et godt tips ovenfor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kammerherren Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Eller lag deg en slik maskin! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaujau Posted December 31, 2013 Author Share Posted December 31, 2013 Takker for alle svar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.