YnStee Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Noen som har data på denne kombinasjonen? Bak på boksen er kun data for tyngre kuler, og har ikke erfaring med skytterlagskrutt tidligere.. Håper på svar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slurry Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Bruk data for 150grs kule. Så bruker du kronografen/mikrometer og ser etter trykktegn på vei oppover. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YnStee Posted June 4, 2013 Author Share Posted June 4, 2013 har ikke kronograf, ei heller mikrometer....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarvekongen Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 N11 er skytterlagskrutt, og forskjellig fra lot til lot. De lot'ene jeg har vært borti ligger nært 203B. Det er vanligvis for tregt for denne kulevekten. Du kommer ikke til å få for høyt trykk, det er heller slik at du får for lavt. Jeg hadde startet på 45 grain og holdt på til presisjonen var god og hylsa ikke soter helt ned. Tipper hylsa blir full uten at du opplever for høyt trykk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cameron Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Bruker N11 som det var 204 jeg..Hva som gir best presisjon er ikke godt å si,det må du teste selv,men holder med siste her:Start på 45gr,og prøv deg oppover,sikkert ikke farlig med 48-49.Tror jeg brukte både 45,og 47 gr på 110gr Sierra Round Nose,meget god presisjon!Men på så lette kuler er vel et raskere krutt å anbefale..Vv N135 f.eks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cameron Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Mente å skrive at N11 er omtrent som 202!Ikke 204.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YnStee Posted June 6, 2013 Author Share Posted June 6, 2013 Okay jah. Kjempe presisjon er ikke så nøye, er tiltenkt mengdetrening på bane og løpende elg Da går jeg utifra 45grain ca jeg, så tar jeg det derifra. takk for svar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.