Jump to content

Leirduestevner i Hordaland 2013


Grimm

Recommended Posts

Det første leirduestevnet på NJFFs terminliste i Hordaland gikk av stabelen i dag; Jegertrap i Åsane.

 

Samtidig ble det arrangert stevne i skeet på samme sted, i regi av Bergen Leirdueklubb. Dette var faktisk det 6. skeetstevnet i Bergen i vinter. Siden ÅJFF/BLK strever litt med hjemmesidene og siden NSF leirdue fortsatt er i vinterdvale, så er leirdueskyting.com for tiden det beste stedet å holde seg oppdatert på disse stevneresultatene.

 

Her finner man terminlister NJFF Hordaland og terminlister NSF Leirdue.

 

Neste leirduestevner i fylket er jegertrap søndag 7. april på Os, og skeetstevner lør/søn 23./24. mars hos BLK i Åsane.

Må også reklamere for et tidlig stevne i nabofylket; Karmøy arrangerer 150 duer FITASC Sporting lør/søn 6./7. april. Undertegnede er påmeldt og håper tjuvtrening på Brunlanes skal gi resultater. :) Mer info om dette stevnet på leirdue.no.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Sesongens andre stevne i jegertrap ble arrangert av Os JFL søndag 7. april. Resultatliste har jeg lagt ut på fylketslagets sider.

Litt tynt oppmøte, men gjengen er kanskje ikke ute av vinterdvalen helt ennå. Det er visst ikke jeg heller fant jeg ut under Fitasc-stevnet på Karmøy i helgen. Duer av den nære og personlige typen som man typisk møter på leirduesti, de hadde jeg grei kontroll på. Typiske Fitasc duer på litt mer avstand og med litt mer curl, de slet jeg mer med... Resultatlisten antyder at mer trening er påkrevd før kommende sportingstevner. :oops:

 

Neste leirduestevner i Hordaland er skeet i Åsane kommende helg 13.-14. mars, med stevner (125 duer) både lørdag og søndag. Helgen deretter er det dobbeltstevne i Åsane søndag 21. april. Det skytes jegertrap (50 duer) og leirduesti som kompaktsporting (50 duer).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vi avholdt to stevner i Åsane i dag; jegertrap og leirduesti. Det var ganske så vindfullt og det påvirket forholdene i begge disipliner. Fullt hus av vinneren på trap var meget sterkt under slike forhold.

 

Neste stevner i fylket er 100 duer JT/NT i Samnanger onsdag 1. mai, og 50 duer jegertrap hos Øystese søndag 5. mai. Helgen 4. og 5. mai arrangerer Bergen LK to stevner i skeet i Jonahola i Åsane.

Nordisk Jaktskyting (kombinert hagle/rifle) avholdes det FM i hos Åsane JFF søndag 28. april.

Link to comment
Share on other sites

Grunnet en løpende elg som slett ikke vil løpe er vi dessverre nødt til å avlyse morgendagens FM i Nordisk Jaktskyting i Åsane. Stevnet vil bli satt opp igjen på senere dato. Det vil trolig bli snakk om helgen 25.-26. mai, men det vil det komme endelig beskjed om senere.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mja, mange hagleskyttere er nok fritatt for arbeid på kristi himmelfartsdag. Det er derfor Samnanger tradisjonelt arrangerer årlige stevner på denne helligdagen samt 1. mai og 2. pinsedag.

Men noen av oss må selvsagt jobbe på helligdager også.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Det ble i dag arrangert stevner i jegertrap og leirduesti i Åsane. Jegertrapstevnet var fylkesmesterskap for Hordaland.

Resultater fra forrige helgs stevner i jegertrap og nordisk jaktskyting finner man her.

 

Neste stevner i fylket er Jegertrap hos Os JFL søndag 2/6. For dem som foretrekker skeet arrangerer Bergen leirdueklubb to stevner 1. og 2. juni hos Åsane JFF på Gaupås.

Kombinasjonsskyttere kan legge turen til Nordfjordeid 2/6. Der arrangerer Eid JFL Landsdelsmesterskap i nordisk jaktskyting.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...