Jump to content

Oppskrifter av Bever ?


hjelme83

Recommended Posts

Stek først passe biter grytekjøtt, før du lar det småkoke, syde, i 6(!) Timer.

Lag en saus på krafta i gryta, husk einebær.server med mandelpotet og grønnsaker. Ingen oppskrift, men heller retningslinjer :mrgreen:

 

Kommer forhåpentligvis tilbake med bedre forklaring til våren :wink:

Link to comment
Share on other sites

Har laget vanlig gryte på gammel og ung bever både skutt høst og vår. Det har smakt akuratt det samme hver gang, og fremgangsmåten er nøyaktig den samme..

 

Skjærer kjøttet i små strimler og bruner det godt og koker ut panna for kraft og har det i en jerngryte. Pøser på med fløte så det hvertfall dekker alt kjøttet i gryta og lar dette småkoke i rundt to timer. Må bli en tykk og mettende saus! Steker løk og sopp, og har dette oppi sammen med purre. Av krydder bruker jeg timian og knuste einebær.

 

Serverer det med hjemmelaget potetmos og tyttebær.

 

Jeg har aldri hatt noe kjøtt liggende i melk, og det har aldri vært seigt eller vond smak på det. Eneste jeg kan si er at dette er en av mine favorittmiddager og helt Nydelig mørt kjøtt ! Har fryseren full av bevergryte.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...