hjelme83 Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Noen sier bever er uspiselig, andre sier bever er nydelig.. Google gir meg ikke overhvelmende mange oppskrifter. Noen her som vil dele noen oppskrifter med bever som gjør den spiselig ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poliq Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Stek først passe biter grytekjøtt, før du lar det småkoke, syde, i 6(!) Timer. Lag en saus på krafta i gryta, husk einebær.server med mandelpotet og grønnsaker. Ingen oppskrift, men heller retningslinjer Kommer forhåpentligvis tilbake med bedre forklaring til våren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skogsmann Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Har laget vanlig gryte på gammel og ung bever både skutt høst og vår. Det har smakt akuratt det samme hver gang, og fremgangsmåten er nøyaktig den samme.. Skjærer kjøttet i små strimler og bruner det godt og koker ut panna for kraft og har det i en jerngryte. Pøser på med fløte så det hvertfall dekker alt kjøttet i gryta og lar dette småkoke i rundt to timer. Må bli en tykk og mettende saus! Steker løk og sopp, og har dette oppi sammen med purre. Av krydder bruker jeg timian og knuste einebær. Serverer det med hjemmelaget potetmos og tyttebær. Jeg har aldri hatt noe kjøtt liggende i melk, og det har aldri vært seigt eller vond smak på det. Eneste jeg kan si er at dette er en av mine favorittmiddager og helt Nydelig mørt kjøtt ! Har fryseren full av bevergryte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.