Jump to content

siland/ærfugl


Fersking86

Recommended Posts

hei..

har to file'er av ærfugl og to av siland. trenger noen tips til gode oppskrifter, stekemåte og steketid, eventuelt marinade...

kan si att file'ene ble tatt ut mens fuglen var varm og ble lagt rett i fryseren, lagt i fryseren i ca 3 uker...

 

Tenkte å ha stekte gulerøtter, stekt løk og brokkoli til. tenkte også å lage en soppstuing og ha potetbåter som er varmet i ovnen. Som saus tenkte eg fløtesaus.. Høres dette greit ut???

 

Leste ett sted att noen pleide å ta file'er av sjøfugl i melk og koke dette i 15min for deretter og ligge det i marinade og så steke det på panna og så ferdig steke det i ovnen... er alt dette nødvendig? er det nødvendig å koke det i melk først? Tenker att kjøttet går fra kaldt-varmt-kaldt-varmt og så til magen :P Høres ikke helt logisk ut for meg å varme kjøttet flere ganger.....

 

Takker for gode råd og tips!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...