Fersking86 Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 hei.. har to file'er av ærfugl og to av siland. trenger noen tips til gode oppskrifter, stekemåte og steketid, eventuelt marinade... kan si att file'ene ble tatt ut mens fuglen var varm og ble lagt rett i fryseren, lagt i fryseren i ca 3 uker... Tenkte å ha stekte gulerøtter, stekt løk og brokkoli til. tenkte også å lage en soppstuing og ha potetbåter som er varmet i ovnen. Som saus tenkte eg fløtesaus.. Høres dette greit ut??? Leste ett sted att noen pleide å ta file'er av sjøfugl i melk og koke dette i 15min for deretter og ligge det i marinade og så steke det på panna og så ferdig steke det i ovnen... er alt dette nødvendig? er det nødvendig å koke det i melk først? Tenker att kjøttet går fra kaldt-varmt-kaldt-varmt og så til magen Høres ikke helt logisk ut for meg å varme kjøttet flere ganger..... Takker for gode råd og tips! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Stekte terninger av pære er veldig godt til sjøfulg. Stek pæreterningene sammen med fuglen,. Slå en slant cognac i panna mot slutten av steketiden og flambèr. Garantert å imponere middagsgjester. Bare ikke tenn på under kjøkkenvifta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.