Jump to content

Fersking86

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fersking86's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Noen som har tips til hvor det kan jaktes rype med hund? Holder til i Bergen og ser for meg reisetid på maks 5-6 timer. Har sjekket inatur men fant ikke mye der. Eg og unghunden (støtende hund) håper dere kan bidra med tips til steder. På forhånd takk.
  2. Noen som har jaktet i Myrdal-Broksfjell? Er det fugl der i år?? Er det muligheter for å kjøre til deler av terrenget eller må vi ta tog? Hvordan er det med overnatting?
  3. Ingen som hadde noe kommentar her??
  4. hey.. noen som har jaktet rype, hare, orr eller annet småvilt på kvamskogen i 2013 eller i 2012? Er det verdt å ta turen dit for å jakte eller blir det bare natur og se????
  5. noen som har prøvd Rottweil Steel Game 12/76 ?? Tenkte å teste disse på sjøfugl, noen som har noen synspunkter der.. hvilke haglstørrelse ville dere valgt??
  6. stort?? mulig eg har misforstått noe, men er BB større enn 2,3,4 ? Trodde BB var mindre ??? Noen som tar størrelsene kjapt fra slugs til minst i riktig nummerert rekkefølge...
  7. Hei. Lurer bare på om noen bruker 12/76 BB på sjøfugl? Hovedsakelig skarv?? Det er vell å forstå slik att vi får mange fler hagl, noe lengre skudd hold, men mindre hagl = lavere sjangs for gjennomtrenging ????? vis ikke, hva hagl størrelse er å anbefale????
  8. takker for svar.. er det samme regler når det kommer til "opp til harens størrelse men ikke hare" når det gjelder 22lr, 17hmr og 22wmr????
  9. ett par spørsmål til rundt salong. Salong rifle er jo 22lr, men ka er 22wmr og 22magnum, er det fremdeles salong, eller er vi over på rifle då? Må dette oppgis på våpensøknaden? Er jakt ammo til salong billigere eller dyrere enn ammo til hagle?
  10. var på xxl idag å holdt litt på marlinen.. der anbefalte de faktisk en annen salong som sku vere bedre til jakt og trening... de anbefalte Zastava Zastava salongrifle CZ 99. Kal. 22LR. ka tror dere..? Kan alltids kjøpe brukt, men eg har alltid vert litt ivrige etter ting som er ubrukt
  11. dumt spørsmål her no, ka er bolten???
  12. kunne du kanskje utdypet litt mer om ka du mener med att våpenet ikke har topp utførelse!? for å montere på sikte og demper, må det inn til børsemaker for å få gjort dette, hva pleier eventuelt noe sånt å koste??
  13. det var rart att de ikke fungerte men men, det er vertfall snakk om en Marlin Marlin 925R synth. 22LR med A-TEC CMM-4 Rimfire lyddemper dersom det lar seg montere på denne salongen? Og en billig kikkert PHOXX Kikkertsikte 3-9x40, vil den gjøre jobben?? Og eg går utifra att det er en fordel att den har variable forstørrelser istedet for fast "zoom", eller blir det dårlig kvalitet på forstørringen på ett så rimelig sikte?? som dere ser så er det billig salong, billig demper, billig sikte, men vil eg få en god og bra nok første gangs salong ved å sitte sammen denne pakken, budsjettet er ikke så mye å skryte av så å komme med andre modeller som koster flesk er ikke nødvendig! vet att det ligger mange tråder om valg av salong rifle, men da kan man sitte å lese seg i hel og dessuten såg eg ikke noen som inneholdt disse tre komponentene i farten..... takker for svar...
  14. Noen som har noen synspunkter vedrørende denne salongen og tilbehøret?? http://www.xxl.no/jakt-vaapen/vaapen/sa ... lr-1060518" target="_blank http://www.xxl.no/jakt-vaapen/tilbehoer ... re-1059569" target="_blank lønner det seg å velge denne: http://www.xxl.no/jakt-vaapen/optikk/ki ... 40-1074132" target="_blank fremfor denne : http://www.xxl.no/jakt-vaapen/optikk/ki ... 32-1074131" target="_blank er det enkelt å få montert lyddemper på denne, eller er det ikke mulig??
  15. Fersking86

    salong

    Noen som har noen synspunkter vedrørende denne salongen og tilbehøret?? http://www.xxl.no/jakt-vaapen/vaapen/sa ... lr-1060518" target="_blank http://www.xxl.no/jakt-vaapen/tilbehoer ... re-1059569" target="_blank lønner det seg å velge denne: http://www.xxl.no/jakt-vaapen/optikk/ki ... 40-1074132" target="_blank fremfor denne : http://www.xxl.no/jakt-vaapen/optikk/ki ... 32-1074131" target="_blank I utgangspunktet kunne eg tenkt meg en tikka t3 lite, men tror kanskje eg klarer meg med denne forløpig siden eg ikke ska drive med stort vilt....
×
×
  • Create New...