Jump to content

HJELP - spekekjøtt


Schatten

Recommended Posts

Tørrsalter lår i ca 5dg, skyller av, hurtigtørking i 1dg. over ovn for så å henge ut i garasjen for speking. Dette har funket veldig bra så langt, men tydeligvis ikke denne gang. Tørkinga/spekingen var kommet godt i gang med fin tørkehinne og riktig duft, men så... :shock: Har vært noen fuktige dager og kjøttet ble ikke sjekket :oops: før i dag og da var det kommet et rustbrundt/orange belegg sammen med 1 muggrose på lårene. Rødmidd eller ? Tok kniven å smidde av både belegg og rose for deretter å hive det i saltbaljen på nytt. Er kjøttet ødelagt eller klarer jeg å berge det på denne måten ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...