Kresto Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Som nevnt i topicen så har jeg noen orrebryst jeg har tenkt å salte/tørke for å få noe ala fenalår av de. Er det noen som har noen gode tips rundt dette? .) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hjorgel Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Jeg skjønner ikke helt hva du vil frem til her, du vil ha noe ala fenalår, men ikke speke det? Fenalår er vel sist jeg sjekket en form for speket kjøtt. Men uansett et lite søk, så finner du minst to tråder her inne om denne prosessen. Her er en av dem: http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=5&t=9523 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kresto Posted October 22, 2012 Author Share Posted October 22, 2012 Ja, det er vel speket kjøtt Takk for tipset Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.