Jump to content

Kresto

Members
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

About Kresto

  • Birthday May 10

Kresto's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. http://www.dagbladet.no/2014/01/22/nyhe ... /31425388/" target="_blank" target="_blank" target="_blank Noen som har en fjerneste anelse om hva slags type prosjektiler dette er? edit: skriveleif... Ikke innenfor de tema kammeret.no ønsker se Forumreglene: -mS
  2. http://www.dagbladet.no/2014/01/22/nyhe ... /31425388/" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank Ikke innenfor de tema kammeret.no, og spesielt "våpen i samfunn" tillater se Forumreglene: -mS
  3. Sendt e-post idag. Får se hva svaret blir.
  4. Har faktisk en litt ot sak men gjelder bunnmerking på en 6,5, lurer på om det kunne hete noe sånn som junior patroner eller lignende. Hylsa er fra Østerrike mener jeg. men klarer ikke å finne ut ca årstall.. Bilde av patronen atmed en "vanlig 6,5" Hylsebunn: Her er også en litt eldre sak som jeg har liggende: edit: bildefeiltjafs...
  5. Prata med våpenkontoret igår. Ho som tok telefonen sa jeg burde sende inn en klage til politimesteren ang. lang behandlingstid Han som hadde saken min var tydeligvis en gammel pensjonist som var leid inn på engasjement.. eller no sånt. Ho sa at han burde ha gått av for lenge sia uansett. Skal sende politiet en mail å se hva som skjer.. håper de får ut fingern!
  6. Nei. har vurdert å ta kontakt med politiet igjen.. men har mista litt "orken" for å gjøre det.
  7. mente selvfølgelig .455 Webley Auto Mk I. semi rimmed patron til Webley & Scott Self Loading pistols...
  8. Den i midten er vel en .455 webley, så en .25 acp så muligens en 9mm eller kanskje en .32 acp helt mot høyre?
  9. Har prøvd å være smidig, forbannet forståelsesfull m.m. meeeen til ingen nytte. Må bare høre rundt omkring hvordan det blir gjort ellers. Tror jeg blir nødt til å sende en skriftlig klage, har bare ikke funnet ut hva jeg skal skrive enda.
  10. Grattis som patronsamler Ventet lenge på lisensen? var den begrenset på noen måte? Hvilket politidistrikt behandlet saken? Jeg lurer no fælt fordi jeg venter på svar på min.. Har ventet (u)tålmodig i ca 1,5 år nå..
  11. http://www.itromso.no/nyheter/article7213031.ece Hagle i ishavskatedralen
  12. æææ.. åkeida meeen man må jo begynne en plass
  13. Lurer på om noen kan litt om disse bunnmerkingene det er 9mm br short patroner eller 9mm kurz om dere vil nummer 1 nummer 2 nummer 3 nummer 4 nummer 5 Klarer ikke å tyde det som står på denne 7,65 patronen.
  14. Har et par spørsmål, bare for å få bekreftet hva dette er :) Første 2 bilder, 9mm for innstikk M72, Svensk produsert? 3 Siste bilder, 9mm innstikk M72, Norsk produsert?
×
×
  • Create New...