Jump to content

Kresto

Members
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kresto

  1. http://www.dagbladet.no/2014/01/22/nyhe ... /31425388/" target="_blank" target="_blank" target="_blank Noen som har en fjerneste anelse om hva slags type prosjektiler dette er? edit: skriveleif... Ikke innenfor de tema kammeret.no ønsker se Forumreglene: -mS
  2. http://www.dagbladet.no/2014/01/22/nyhe ... /31425388/" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank Ikke innenfor de tema kammeret.no, og spesielt "våpen i samfunn" tillater se Forumreglene: -mS
  3. Sendt e-post idag. Får se hva svaret blir.
  4. Har faktisk en litt ot sak men gjelder bunnmerking på en 6,5, lurer på om det kunne hete noe sånn som junior patroner eller lignende. Hylsa er fra Østerrike mener jeg. men klarer ikke å finne ut ca årstall.. Bilde av patronen atmed en "vanlig 6,5" Hylsebunn: Her er også en litt eldre sak som jeg har liggende: edit: bildefeiltjafs...
  5. Prata med våpenkontoret igår. Ho som tok telefonen sa jeg burde sende inn en klage til politimesteren ang. lang behandlingstid Han som hadde saken min var tydeligvis en gammel pensjonist som var leid inn på engasjement.. eller no sånt. Ho sa at han burde ha gått av for lenge sia uansett. Skal sende politiet en mail å se hva som skjer.. håper de får ut fingern!
  6. Nei. har vurdert å ta kontakt med politiet igjen.. men har mista litt "orken" for å gjøre det.
  7. mente selvfølgelig .455 Webley Auto Mk I. semi rimmed patron til Webley & Scott Self Loading pistols...
  8. Den i midten er vel en .455 webley, så en .25 acp så muligens en 9mm eller kanskje en .32 acp helt mot høyre?
  9. Har prøvd å være smidig, forbannet forståelsesfull m.m. meeeen til ingen nytte. Må bare høre rundt omkring hvordan det blir gjort ellers. Tror jeg blir nødt til å sende en skriftlig klage, har bare ikke funnet ut hva jeg skal skrive enda.
  10. Grattis som patronsamler Ventet lenge på lisensen? var den begrenset på noen måte? Hvilket politidistrikt behandlet saken? Jeg lurer no fælt fordi jeg venter på svar på min.. Har ventet (u)tålmodig i ca 1,5 år nå..
  11. http://www.itromso.no/nyheter/article7213031.ece Hagle i ishavskatedralen
  12. æææ.. åkeida meeen man må jo begynne en plass
  13. Lurer på om noen kan litt om disse bunnmerkingene det er 9mm br short patroner eller 9mm kurz om dere vil nummer 1 nummer 2 nummer 3 nummer 4 nummer 5 Klarer ikke å tyde det som står på denne 7,65 patronen.
  14. Har et par spørsmål, bare for å få bekreftet hva dette er :) Første 2 bilder, 9mm for innstikk M72, Svensk produsert? 3 Siste bilder, 9mm innstikk M72, Norsk produsert?
  15. Har en litt eldre 22lr patron som jeg er ikke vet så mye om. Kan bunnmerkingen si noe om hvem som har laget den? er den gammel eller ny og vanlig?
  16. Takker for fin info ang. den .45 patronen eller .455 som det er De 3 øverste bildene vet jeg er 9mm (9x19), men lurte på om innholdet i den øverste eska var lik det i den som var åpnet. De to neste bildene var av den som jeg tror er 9x25 mauser export, først sammens med 9x19, det neste var bunnmerkingen til den
  17. Har kommet over noen saker som jeg lurer litt på. Uåpnet eske 9mm pistolenpatronen Er det samme type som er i denne?: 9x25 mauser export? Kulediameter: 9,03 mm Hylselengde 25 mm sammens med 9x19 bunnmerking: Besynderlig .45 acp? Kulediameter:11,54 mm hylselengde: 23,50 mm Her vist sammen med "lik" .45 acp Hva kan bunnmerkingen si? Kule type? Noen som har noen ideer? :)
  18. Har sendt inn slik som du har forklart over, men alikavell.. hadde vært heilt ok hvis de kunne ha tatt kontakt sånn at vi fikk gått igjennom søknaden. Men neidaaa... det som e så besynderlig at det tar ca 1 uke inkl. postgang for å få godkjent en heilt vanlig våpensøknad... da e jo tempoet ganske høyt, skulle tru de fiksa det littt kjappere.
  19. Nå begynner det å nærme seg året på ventingen her. Har ringt å purret ca hver 14. dag å får det samme svaret: (ska se på saken så snart æ får tid, det går mye tid bort i å svare telefona vettu) Har jo fått samlet meg noen forskjellige patroner, men kan jo liksom ikke gå ut å si at jeg er patronsamler enda. Men heldigvis så er det 2 stk til som jeg kjenne som har sendt søknader på det samme. får håpe de gjør slik at han får ut fingeren. Kjenner at man blir litt rådvill, man har jo ingenting å forholde seg til. Hva kan man gjøre med så EKSTREM lang behandlingstid? Bøye seg frem, ta det som en mann, å smile? (kjennes ut som det e det man gjør værtfall)
  20. Ja, det er vel speket kjøtt Takk for tipset
  21. Som nevnt i topicen så har jeg noen orrebryst jeg har tenkt å salte/tørke for å få noe ala fenalår av de. Er det noen som har noen gode tips rundt dette? .)
  22. har bare fått høre fra han karn fra Narvik at han måtte få "eksperthjelp" på området, førr han hadde ingenting å førrholde sæ tell når det kom tell en sånn søknad..
  23. hvor lang tid tok det før dere fikk svar på søknaden deres? har ventet i over 6 måneder nå... har purret flere ganger. what to do?
×
×
  • Create New...