Jump to content

Kikkertsikter fra Amazon USA


Markus Hunter

Recommended Posts

1. Mye optikk er underlagt strenge eksportrestriksjoner i USA, i et fortvilt og sikkert nyttesløst forsøk på å hindre at avansert teknologi faller i hendene på slemme menn med langt skjegg og aparte syn på religionens plass i samfunnet.

2. Ikke bare optikk og andre skumle saker, men helt vanlige handelsvarer kan skape masse hodebry for selgeren når "overseas" kunder begynner å klage og skal ha ting fikset, rett og slett fordi det er fryktelig dyrt å sende ting frem og tilbake for reparasjoner. Derfor er det mange som rett og slett ikke gidder.

 

Du kan prøve deg på å opprette konto hos Jetcarrier (norsk firma) eller MyUSA.com (amerikansk firma) for å få ting sendt til en US adresse av selger og deretter til deg i Norge. Vær imidlertid obs på at du kan havne i en veldig ubehagelig suppe hvis du eksporterer ett eller annet som er underlagt restriksjoner og amerikanske myndigheter finner ut av det.

 

I tillegg står du ved kjøp i USA helt uten de beskyttelsene norsk forbrukerkjøpslov gir deg hvis det skulle være noe galt med varen.

Link to comment
Share on other sites

hvordan finner jeg det ut? :)

Du kan jo prøve å legge det i handlekurven så får du raskt besked når du går til kassen om det kan sendes til din registrerte addresse. Det er vel spesielt på mil dot retikler at det er restriksjoner, men også mange merkevarer generelt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...