Jump to content

Kikstop


akus

Recommended Posts

Har sett at både Blaser og Mauser tilbyr kikstop til sine rifler. Har en brno 375HH med maxim lyddemper, men ønsker litt mindre rekyl da min sønn på 16 har lyst til å prøve seg. Har noen her erfaring med kikstop(stålsylinder med wolfram granulat)

Hjelper det? reklamen sier 20%

Link to comment
Share on other sites

Kan ikke svare for Rifleskyttere, men en av våre medlemmer på Jegertrap og lerduesti med hagle hadde gitt opp å skyte hagle pga ødelagt nakke etter en ulykke. Etter 3- 4 skudd var hodepinen og smertene uutholdelige. Det ble foreslått at han skulle prøve å montere Kickstop på Berettaen sin, noe han gjorde, og nå skyter han ukentlig 75- 100 skudd, akkurat som før. Hjalp mye i det tilfellet. :D

Link to comment
Share on other sites

Godt poeng der fra Vingemuttern. Den er tung... egentlig veldig tung på et jaktvåpen. Blir vel som en demper++ omtrent. Nå er vel Kick-off (som vel italiernerne egentlig kaller det) på hagle noe mer tungt i bakkant, da Kick-off til hagle bygger på et litt annet prinsipp enn Kick-stop'en gjør. Kick-stop er fordelt innover i stokken, mens Kick-off'en ofte er en 3-fjæret, 2-stemplet, mekanisme som hovedsakelig erstatter kolbekappa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...