Jump to content

Hylser som har strukket seg


Larseren

Recommended Posts

Heisann

Opplevde plutselig at hylsene til ene børsa mi må tvinges inn i kammeret etter pressing. Lurer på om årsaken til dette er at jeg har vært litt gjerrig med smøring innvendig i halsen og at ekspanderen da har strukket hylsene litt på vei ut. Kan dette være en mulig forklaring? Kan jeg i tilfelle fikse på dette ved å smøre hylsene og presse dem på nytt (uten ekspander?) eller er hylsene ødelagt?

Link to comment
Share on other sites

Det er godt mulig å få til dette med mangelfull smøring, har selv gjort den feilen. Det kan også skyldes for lange hylser, så mål lengden etter pressing.

Du kan presse hylsene på nytt, men du må bruke ekspanderen. Måten diene fungerer på er ved å presse ned halsen til undermål for så å utvide den til riktig innvendig mål, så uten ekspander vil du ikke få entret kula riktig.

Link to comment
Share on other sites

Kaliberet er 270 win. Har ikke hylselengden og trimlengden i hodet akkurat nå. men sjkker selvfølgelig hylsenlengden etter pressing og trimmer hylser som er for lange. Tror nok kanskje problemet ligger i skulderen ja, så får prøve å smøre halsen bedre og presse dem på nytt. Takker så meget for innspill folkens :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...