Jump to content

Remington XM 2010 til salgs


furuoglyng

Recommended Posts

Dette er en simpel boltrifle som en vanlig sivil skytter hverken her eller i statene kan bestille fra Remington, men noe går gjennom på auksjoner.

AR 15 halvautomater med 100 skudds trommelmagasin kan man kjøpe i USA på bensinstasjoner, men ikke en boltrifle som den her..da må man være forsvarsdepartementet :mrgreen:

 

http://www.gunbroker.com/Auction/ViewIt ... 141419#PIC" target="_blank" target="_blank" target="_blank

Link to comment
Share on other sites

Denne hadde kanskje passet best under "Samling" ?

;)

 

Helt klart..denne rifla er klin umulig å erverve fra Remington. Samlere som har penger burde helt seriøst skaffet seg dette våpenet. Den er og blir den eneste M24E1 som trolig er blitt sluppet ut i det sivile markedet gjennom intro på Shot Show 2012 i Las Vegas. Til og med de andre M24 børsene med vanlig jakt stokker er totalt stengt for vanlige mennesker og de er kun til militæret.

Link to comment
Share on other sites

Til og med de andre M24 børsene med vanlig jakt stokker er totalt stengt for vanlige mennesker og de er kun til militæret.

 

De har vært solgt en god stund til sivile i USA.

Og Remington skal selge ett par tusen originale US Army M24 rifler, i første omgang til snipere i forsvaret men disse vil etterhvert selges på det åpne markedet.

Link to comment
Share on other sites

Ja, det stemmer, men disse M24 riflene uten U.S. merkinga på låskassa ble solgt i det sivile markedet i USA kun til politi, og noen ble deretter solgt på auksjoner til vanlige mennesker.

 

De ca. 3000 stk. nye XM2010 riflene er blitt ombygget fra tidligere M24 U.S. låskasser med samme avtrekkermekanisme fra militæret eller nyproduksjon, slik at de har fått oppdatert nye løp sikter og stokker. De såkalte 3000 stk. M24 Reproduksjons riflene som nå blir solgt til individuelle snipere og militære, er de M24 stokkene med kikkertsiktene + noe utstyr med koffert som ble til overs etter at Remington ombygget geværene til de nye XM2010/M24E1. Disse gamle M24 stokkene og siktene fra militæret eller nyproduksjon får nye M24 låskasser uten U.S. merking + nytt løp og ny avtrekkermekanisme.

 

De M24 reproduksjonsriflene blir kun solgt i USA til militære eller ex militære individer, deretter til personer som jobber aktivt i føderalt politi, og etter det til individuelle personer som er aktive politibetjenter. Vanlige folk vil ikke få kjøpt dette M24R våpenet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...