flanged Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Brukte ettermiddagen og kvelden i går på kjøkkenet Hadde tatt opp 3 hele slagsider og en bog fra frysern. Bogen var skutt i stykker (utgangshull). Beinet ut alt sammen og fikk til slutt ca. 2 kg kjøtt. Slagsidene er i utgangspunktet veldig fine å bruke i lapskaus, men denne gangen skulle jeg prøve noe nytt. Kvernet alt sammen til kjøttdeig og blanda inn følgende: ca. 2 kg kjøttdeig (fra 3 slagsider og en bog) 9 egg. Hvetemel. Basillikum. Salt. Pepper. Sjalottløk. (4 små) Hvitløk. (4 små) Formet ferdig deig og stekte 41 kjøttkaker som skal være med på påskefjellet. God Påske ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seawolf Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Lekkert! Inspirasjon til kjøttdeigen av rådyr jeg har liggende i fryseren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flanged Posted April 4, 2012 Author Share Posted April 4, 2012 Dette ble veldig godt @seawolf, egentlig litt for godt fordi dronninga slukte 3 stk med en gang Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seawolf Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Ypperlig, her blir det kjøttkakesteiking over påske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shooter 2 Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Å fy f... det er godt det Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.