icecool Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Kjærringa har tenkt å lage tapas av hjortekjøtt(indrefilet fra kalv) og ba meg spørre etter tips her. Hvordan bør kjøttet stekes? Ser for meg noe ala roastbiff. Hva passer som tilbehør? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddgeir Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Roastbeef er godt. Aldri prøvd tartar av hjort, men kan godt funke det også. Til roastbeef er det godt med litt syrlig løkmarmelade, parmesan, kapers, pepper og en god olivenolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Carpaccio av hjortekalvfilèt er nydelig http://www.klikk.no/mat/spise/article279793.ece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.