Jump to content

icecool

Members
 • Content Count

  523
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har planer om å lade denne kulen til feltskyting i vinter. Noe erfaring på hvordan den er trykkmessig i forhold til 9,1gram sierra?
 2. icecool

  korte løp. Hvorfor?

  260 remington 42cm pipe komprimert ladning med n560, ulmer godt i tørt gress etterpå....
 3. Har skutt woodleigh kula i spylervæske kanner ca 650m/s i anslagshastighet. http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=17&t=89972 Tilsvarer omtrent 265m om den lades til 800m/s Om data ang anbefalte anlsgshastiheter på esken stemmer bør den ekspandere ut til ca 400m om den lades til 800m/s
 4. Can: les her: viewtopic.php?f=17&t=19217
 5. 15m og bane sesongen trekkes stadig mot hverandre 15m skyting lenger utover vinter/vår og banestevner tidligere på våren. Her begyner feltsesongen sist på februar og varer til først på mai. men ser tendensen til 15m stevner etter feltskytingen har startet.
 6. Selv skyter jeg dfs i kl2 og da selvfølgelig med sauer og diopter. Har inntrykk av at det kan være litt forskjellig ang opplegg for jeger/Ag3 klasse. Hos enkelte arangører blir nok skytterboka fulgt til punkt å prikke så da må børsa være innenfor reglene for jeger klassen Ifølge skytterboka skal det helst være eget opplegg på grovfelt for jeger/Ag3 litt større figurer og anbefaling om 300m som maks hold. Noen arangører følger dette og har 1 eller 2 skiver ytterst til høyre for disse skyterne. Andre vil ha jeger klassen på finfelten(noe som slett ikke er enkelt da det er småå figurer
 7. Regner med at store deler av kruttbeholdningen befinner seg på oppdal nå. Blir sikkert bedre når ls er ferdig å selgerne kommet hjem igjen om di ikke har solgt alt kruttet under ls da.
 8. Gratulerer! Ser ut som du er godt i rute til ls Hvordan gjøres anvisning med elektronik på felt? Får du se skjermen eller får du kun opplyst treff/innertreff og middeltreffpunkt?
 9. diamond line kan du kjøpe herfra: http://norma.as/images/Marketing/Skytterlag/Prisliste%20skytterlag%202013.pdf er du medlem av et skytterlag som handler derfra kan du høre om du kan bestille sammen med dem så får du gratis frakt. (fraktfritt ved ordre over 20000kr)
 10. Takk. utrolig hva man får hjelp til her på kammeret Det der løser vel hele problemet, bortsett for at mange busk dioptet er ujamne knepp.
 11. Sitter å prøver å finne en måte å bruke shooter sammen med Diopter siktet på saueren. Sånn jeg har forstått det så er 1/10mil (0,1mil) 1cm på 100m. Får dette til å stemme bra når jeg bruker samme verdier i shooter som standard verdiene på http://www.feltskyting.no Får like mange knepp med samme bc og fart. Problemet at sikte avstanden varierer med forskjellige pipe lengder (7cm mellom kort og lang pipe) Kneppene blir litt grovere med den korteste pipa og litt finere med den lengste. Hvor store utslag gir dette? Har shooter evt noen muligheter for å justere dette? Utslagene er
 12. Vurdere å teste 120 grain ttsx i 260 remington. Noen som har testa og har noe ladedata? Om noen med ql gidder å sjekke, er jeg interesert i utgangshastigheter med 42cm løp med egnede krutt. n19/urp, n550, n204, n160, n560, mrp. Noen av disse burde fungere? Eller har jeg ladet 120gr smk med n11 så n11/203b og n140, n150 kunne vel kansje fungert også?
 13. Regjeringen ønsker strengere kontroll med privatpersoners tilgang til kjemikalier. Etter oppdrag fra Justis- og beredskapsdepartementet (JD) overleverte DSB to rapporter to JD i juni og oktober 2012. http://www.dsb.no/no/Ansvarsomrader/Farlige-stoffer/Aktuelt-farlige-stoffer/Strengere-kontroll-med-bombekjemikalier/
 14. Utskutte 200 str løp får du sikkert kastet etter deg, aktive skytere har fort noen sånne til overs. En børsemaker kan bruke låsestykket for å lage pipe i nesten hva som helst av kaliber med standard støtbunn og da sevfølgelig også tynne,korte og lette løp Men nøyer du deg med 6,5x55 og 308 kan match piper brukes som utgangspunkt.
 15. De står 144 grain på kassen. Og sierras nr på kulen er 1745 kassen er merket med Dfs og skytterkontoret så den er pakket for salg gjennom dfs 142gr kulen er har vel nr 1742. Noen som har erfaringer med 144gr kontra 140gr sierra? Ser det er samme anbefalte ladevekt på kruttboksene fra raufoss.
×
×
 • Create New...