Sigurd Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Okei. Nå har vi kvernet "slumsekjøtt" av hjort og rådyr. Etter råd fra div. personer har vi også kvernet litt svinekjøtt og bacon sammen i dette. Sammen med krydder, fløte, potetmel og litt egg. Planen er å servere grillede svinske hjorteburgere i bursdagsselskap på søndag. Spørsmålet lyder som følger: Bør kjøttdeigen formes til burgere og stekes litt i stekepanne først, og så legges på grillen? Eller kan kjøttdeigen formes til burgere og legges rett på grillen på søndag...? Eller blir det hipp som happ. Frågan er jo hvordan en sånn "råburger" vil oppføre seg på ei grillrist... Tvilen er stor her. Hjelp søkes. Google ga intet svar. Takk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjortefot.com Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Forhåndssteiking anbefales dersom deigen er blaut, eller truende til å sige mellom ristene , Ellers kan jeg jo gi et tips for perfekt form på burgeren, pepperkakeprinsippet, bruk en vanlig glassbolle i passelig diameter, og klem toppen av bollen mot burgerdeigen du har klemt ut i passelig tykkelse Perfekte runde burgere... mvh Kristian (Fagkokk, by the way) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beagle Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Du kan gjere på samme måten so burgere fra Terina. Form dei til passe størelse og frys dei enkeltvis. Fyr opp grillen og frosen burger rett på grillen. Heilt problemfritt og kjempegodt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
federal79 Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Kom gjerne med et bilde av burgerene og en beskrivelse av den kulinariske smaks opplevelsen. Jeg syns det høres veldig godt ut. fikk litt vann i kjeften nå... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.