Jump to content

Andebryst. Hvordan?


Bullseye82

Recommended Posts

Fikk i dag min første and. Siland.

 

Hvordan skal jeg gjøre dette? Hvis jeg vil ha andebryst med skinn må jeg

da plukke anda for så å skjære ut brystet?

 

Skal jeg da legge brystet i vann med eddik for å få ut transmaken?

Hvor mye eddik skal den være i forhold til vann?

 

Takker for svar. :)

Link to comment
Share on other sites

Viktig å hugse at det er stor forskjell på grasender og fisk/dykkender!

 

Grasender (Stokkand osb) er fine å ribbe og steike med fettet/huda. Desse kan også henge sine døgngrader etter at innvollane er ute.

 

Fiskeetande ender og anna sjøfugl bør som det er sagt over flåast og brysta reinskjerast snarast, helst medan fuglen er varm. Sjøvle brysta kan så mørnast i kjøleskåpet.

 

Men smaken er bra, berre å steike som ein biff.

 

Lukke til!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...