Bullseye82 Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Fikk i dag min første and. Siland. Hvordan skal jeg gjøre dette? Hvis jeg vil ha andebryst med skinn må jeg da plukke anda for så å skjære ut brystet? Skal jeg da legge brystet i vann med eddik for å få ut transmaken? Hvor mye eddik skal den være i forhold til vann? Takker for svar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fluehuet Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 du skal ihvertfall flå den. bare skjær ut brysta og fjern alt fett fra kjøttet ! det er viktigst i forhold til transmaken Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oeho Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Viktig å hugse at det er stor forskjell på grasender og fisk/dykkender! Grasender (Stokkand osb) er fine å ribbe og steike med fettet/huda. Desse kan også henge sine døgngrader etter at innvollane er ute. Fiskeetande ender og anna sjøfugl bør som det er sagt over flåast og brysta reinskjerast snarast, helst medan fuglen er varm. Sjøvle brysta kan så mørnast i kjøleskåpet. Men smaken er bra, berre å steike som ein biff. Lukke til! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.